Autor:

Krakonošův oheň II.

Snadné
Ingredience
Karé
vepřové
 
Cibule  
Čerstvé žampiony  
Smetana  
Sůl  
Pepř mletý  
Chilli  
Sojová omáčka  
Olej  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové

Karé nakrájíme na plátky, naklepeme, nařízneme kraje, osolíme, opeříme, a zprudka opečeme na pánvi po obou stranách. Maso uložíme v teple a do výpeku přidáme na kolečka nakrájenou cibuli a houby (nešetřit), pokapeme sójovkou, lehoulince podlijeme a opékáme do změknutí cibule. Po vyvaření vody zalijeme smetanou, dle chuti přidáme chilli, popřípadě ještě sójovku, vložíme maso a na mírném ohni cca 5 minut považíme.
Hodí se brambory, rýže, knedlík, hranolky - prakticky cokoli.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1
Krůtí tandoori Recept na víkend: Vůně orientu Články z

Komentáře k receptu: Krakonošův oheň II.

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Alergie na potraviny: Čím nahradíte mléko, ovoce nebo pšenici? Alergie na potraviny: Čím nahradíte mléko, ovoce nebo pšenici?
Chcete ušetřit při nákupu poootravin? BILLA nově zlevňuje 1000 proooduktů Chcete ušetřit při nákupu poootravin? BILLA nově zlevňuje 1000 proooduktů
Tento týden v Ulici: Prozrazená tajemství, rodinná hádka i konec velkého přátelství! Tento týden v Ulici: Prozrazená tajemství, rodinná hádka i konec velkého přátelství!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web