Krakonošův oheň II.

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 1
neuvedeno
neuvedeno
neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • karé vepřové
    • cibule
    • čerstvé žampiony
    • smetana
    • sůl
    • pepř mletý
    • chilli
    • sojová omáčka
    • olej

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Karé nakrájíme na plátky, naklepeme, nařízneme kraje, osolíme, opeříme, a zprudka opečeme na pánvi po obou stranách. Maso uložíme v teple a do výpeku přidáme na kolečka nakrájenou cibuli a houby (nešetřit), pokapeme sójovkou, lehoulince podlijeme a opékáme do změknutí cibule. Po vyvaření vody zalijeme smetanou, dle chuti přidáme chilli, popřípadě ještě sójovku, vložíme maso a na mírném ohni cca 5 minut považíme.
2
Hodí se brambory, rýže, knedlík, hranolky - prakticky cokoli.
Zařazení: Maso Vepřové
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.