Autor:

Krakonošův oheň II.

Snadné
Ingredience
Karé
vepřové
 
Cibule  
Čerstvé žampiony  
Smetana  
Sůl  
Pepř mletý  
Chilli  
Sojová omáčka  
Olej  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové

Karé nakrájíme na plátky, naklepeme, nařízneme kraje, osolíme, opeříme, a zprudka opečeme na pánvi po obou stranách. Maso uložíme v teple a do výpeku přidáme na kolečka nakrájenou cibuli a houby (nešetřit), pokapeme sójovkou, lehoulince podlijeme a opékáme do změknutí cibule. Po vyvaření vody zalijeme smetanou, dle chuti přidáme chilli, popřípadě ještě sójovku, vložíme maso a na mírném ohni cca 5 minut považíme.
Hodí se brambory, rýže, knedlík, hranolky - prakticky cokoli.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 1 (hodnoceno 1x)
Pečené kuřecí kousky na medu Leden mnoha chutí Články z

Komentáře k receptu: Krakonošův oheň II.

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Vyzkoušeno před kamerou: Pudrové oční linky a skvělý pleťový rozjasňovač Vyzkoušeno před kamerou: Pudrové oční linky a skvělý pleťový rozjasňovač
VIDEO: Toužíte před Vánoci vypadat uvolněně a krásně? Objevte nový chrám krásy VIDEO: Toužíte před Vánoci vypadat uvolněně a krásně? Objevte nový chrám krásy
Máte často modřiny? Banalita, nebo velmi vážné onemocnění? Máte často modřiny? Banalita, nebo velmi vážné onemocnění?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web