Krabí těstovinový salát

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 2
neuvedeno
neuvedeno
neuvedeno
autor: chilliss

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 500
      g těstoviny (Vřetena)
    • 1
      ks pórek
    • 3
      balíček krabí tyčinky
    • majonéza
    • jogurt
    • sůl
    • pepř mletý
    • 2
      ks paprika

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Do uvařených a vychladlých těstovin přidáme na drobno nakrájený pórek, papriky a krabí tyčinky. Nakonec přidáme 3 lžíce majonezy a bílý jogurt. Osolíme, opepříme dle chuti a dáme vychladnout do lednice. Je to příjemná večeře.

Komentáře k receptu

  • svedova.s
    svedova.s |

    1. 4. 2011 21:00

    Já krabí tyčinky vždycky hodím na pár minutek do horké vody ochucené solí a citronovou šťávou. Přijdou mi pak chutnější.

  • baru
    baru |

    22. 2. 2011 22:07

    krabí tyčinky se dělají ze strojně odděleného masa z tresky.. přidávájí se tam pak extrakty krabího masa a krevetová příchuť a další látky.. :-[

  • Katka
    Katka |

    19. 10. 2010 17:55

    Dobrý den, jak to víte, že se nejedná o syrovou rybu? Já to hledám na netu jak divá, ale kromě Vaší zprávy jsem to nikde nenašla. Jsem těhulka a dala jsem se krabí salát, tak .... proto hledám. Díky moc za zprávu. Katka

  • Věra
    Věra |

    26. 4. 2007 12:05

    S tou sardelovou pastou a zázvorem to musím vyzkoušet.

  • Bety
    Bety |

    26. 4. 2007 11:49

    Já krabí tyčinky přelívám vodou převařenou v rychlovarné konvici

  • Simča Sládková
    Simča Sládková |

    22. 11. 2006 00:09

    Do tohoto salátu dávám pár kuliček hroznového vína - překrojím je na půl. Na uvedené množství tipuji tak 100 - 150g. Je moc dobrý - zrovna dnes večer byl u nás k večeři :o))))). Také je dobré do majolky s jogurtem přimíchat trochu sardelové pasty (místo solení) nebo nastrouhat kousek zázvoru.

  • Jana Kutačová
    Jana Kutačová |

    21. 11. 2006 11:52

    Krabí tyčinky jsou již tepelně zpracované-nejíte syrovou rybu:o))

  • Anonym
    Anonym |

    21. 11. 2006 11:12

    U krabích tyčinek pořád nemám jasno, co se týká jejich zpracování. Je či není nutné je upravovat tepelně. V případě, že je pouze rozmrazím, mám pocit, že jím syrovou rybu (ne že by mě to děsilo, jen pořád nevím) Děkuji za Vaše názory