Autor:

Kozárovica

90 minut PT0H90M
Snadné
Ingredience
Šťáva z kyselého zelí 1 l
Kysané zelí 3 hrst
Sádlo 1 lžíce
Sušené houby
nejlépe kozáci
250 g
Klobása
syrové, na každého strávníka 1 ks
 
Sůl  
Mletá paprika 1 lžíce
Česnek  

Postup přípravy:

Zařazení: Polévky

Houby povaříme v 1 l osolené vody. Houby scedíme a s kysané zelí umeleme. Zalijeme vodou, v které se houby vařily, přilejeme šťávu z kysaného zelí a povaříme asi půl hodiny. Nakonec vložíme syrové klobásky a v polévce je uvaříme. Dochutíme česnekem, trochou sádla v kterém jsme rozmíchali mletou papriku.
Podáváme s chlebem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1
Reklama
Jarní špenátová polévka s čerstvými květy Recept na víkend: Jarní špenátová polévka s čerstvými květy Články z

Komentáře k receptu: Kozárovica

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Dcera Cindy Crawford vypadá jak její matka! Podívejte se na další děti slavných Dcera Cindy Crawford vypadá jak její matka! Podívejte se na další děti slavných
7 dietních tajemství Ivanky Trump: Jak si udržuje štíhlou postavu? 7 dietních tajemství Ivanky Trump: Jak si udržuje štíhlou postavu?
Retro fotogalerie: Jak se změnila lesbická láska od 19. století do současnosti Retro fotogalerie: Jak se změnila lesbická láska od 19. století do současnosti
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web