Autor:

Kozárovica

90 minut PT0H90M
Snadné
Ingredience
Šťáva z kyselého zelí 1 l
Kysané zelí 3 hrst
Sádlo 1 lžíce
Sušené houby
nejlépe kozáci
250 g
Klobása
syrové, na každého strávníka 1 ks
 
Sůl  
Mletá paprika 1 lžíce
Česnek  

Postup přípravy:

Zařazení: Polévky

Houby povaříme v 1 l osolené vody. Houby scedíme a s kysané zelí umeleme. Zalijeme vodou, v které se houby vařily, přilejeme šťávu z kysaného zelí a povaříme asi půl hodiny. Nakonec vložíme syrové klobásky a v polévce je uvaříme. Dochutíme česnekem, trochou sádla v kterém jsme rozmíchali mletou papriku.
Podáváme s chlebem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 1 (hodnoceno 1x)
Reklama
Vejce do skla Vyprošťováky na víkend Články z

Komentáře k receptu: Kozárovica

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

10 dárků, které ženy za žádnou cenu nechtějí najít pod stromečkem 10 dárků, které ženy za žádnou cenu nechtějí najít pod stromečkem
VIDEO: Získejte uhrančivý pohled jako Karolína Mališová VIDEO: Získejte uhrančivý pohled jako Karolína Mališová
Revoluce ve vyhledávání nemovitostí v České republice Revoluce ve vyhledávání nemovitostí v České republice
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web