Autor:

Kovbojský guláš s irským pivem

Obtížné
Ingredience
Hovězí maso 1 kg
Rajčata 3 ks
Rostlinný olej 6 lžíce
Česnek 5 stroužek
Majoránka  
Mletý kmín  
Sůl  
Pepř mletý  
Cibule  
Paprika - sladká 1 lžička
Poblano Chile  
Celozrnný chléb  
Guinness Stout  
Kapie  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso

V hrnci rozpálíme olej a osmahneme cibuli a česnek. Přidáme maso a lehce opečeme ze všech stran. Přidáme majoránku, mletý kmín, mletou červenou papriku a mletou chile. Vše dobře promícháme, až je maso dobře obalené kořením. Přidáme pivo a přivedeme k varu. Zmírníme plamen, přikryjeme poklicí a zvolna vaříme 30 minut.

Po 15 minutách zkontrolujeme, aby se směs odspodu nepálila. Pokud bude nutné, přidáme více piva. Po 30 minutách přidáme rajčata a chléb, vaříme dalších 15 minut, nebo do té doby, než se rozpustí všechny kousky chleba.

Podle potřeby přidáme sůl a pepř. Servírujeme na širokém talíři s ozdobou z nakrájené opečené cibule a kapie. Podáváme s houskovým knedlíkem, spatzlemi, noky, bavorskými bramborovými knedlíky nebo s kukuřičným chlebem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 2 x
1
5 2 5 1
Rebarborové cheesecaky Tip na víkend: skvělé recepty s rebarborou Články z

Komentáře k receptu: Kovbojský guláš s irským pivem

Komentáře

  1. Michaela Atherton   28.05.2006 | 11:43 | reagovat |

    Pane Radime, musim vam vazne recept pochvalit. Manzel si toto jidlo dobre zapamatoval, protoze uz poslednich par dni otravuje, at to udelam znova:o]

  2. Michaela Atherton   11.04.2006 | 18:19 | reagovat |

    Tak jsem vyzkousela a musim pochvalit. Jednoduchy a vynikajici recept na gulasek, mnam mnam. Jen si priste musim dat pozor na chilli, trochu jsem to s nim prehnala a byl z toho moc citit. Nastesti si manzel libuje v palivych jidlech, tak mu to vubec nevadilo.

  3. Michaela Atherton   10.04.2006 | 17:43 | reagovat |

    Zajimavy recept. Rozhodne vyzkousim!

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nečekejte, až vás klepne! Jaké jsou příznaky mrtvice a kdy zavolat záchranku? Nečekejte, až vás klepne! Jaké jsou příznaky mrtvice a kdy zavolat záchranku?
Tři kamarádky shodily za čtyři měsíce přes čtyřicet kilo! Jak se jim to povedlo? Tři kamarádky shodily za čtyři měsíce přes čtyřicet kilo! Jak se jim to povedlo?
Víte, jak si správně vybrat hořčík? Ne každý je stejně účinný! Víte, jak si správně vybrat hořčík? Ne každý je stejně účinný!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web