Autor:

Kotlík albánský

Snadné
Ingredience
Jehněčí maso 250 g
Brambory 500 g
Cibule 2 ks
Mrkev 1 ks
Celer 1 ks
Petržel 1 ks
Kukuřice 100 g
Špenát 150 g
Smetana 150 ml
Balkánský sýr 100 g
Sůl  
Pepř mletý  
Olivový olej  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso

Na olivovém oleji osmažíme cibuli a po chvíli přidáme jehněčí maso, přidáme 500 g brambor, mrkev, celer a petržel. Podlijeme vodou, přidáme kukuřici a sekaný špenát a dusíme. Když zelenina změkne, přidáme smetanu a nakrájený balkánský sýr.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 1 (hodnoceno 1x)
V jednom ohni: Pekelně ostré vaření na zahřátí Články z

Komentáře k receptu: Kotlík albánský

Komentáře

  1. Jana Pátková   05.05.2010 | 19:11 | reagovat | závadný

    Ivo, příště se neboj podepsat! recept je dobrý, tak se neboj!

  2. Klara Sebakova   02.05.2010 | 10:57 | reagovat | závadný

    Recept zní velmi lákavě. Jen jsem se chtěla, prosím, zeptat, zda se maso přidává vcelku nebo nakrájené? Velmi děkuji

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Horoskop na další týden: Tygry čeká nabitý týden, Psy úspěch v práci Horoskop na další týden: Tygry čeká nabitý týden, Psy úspěch v práci
Nejkrásnější vánoční stromečky z celého světa: Nalaďte se na sváteční atmosféru! Nejkrásnější vánoční stromečky z celého světa: Nalaďte se na sváteční atmosféru!
Svatby roku 2016: Gregorovi, Marie Rottrová i Aleš Brichta Svatby roku 2016: Gregorovi, Marie Rottrová i Aleš Brichta
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web