Autor:

Kotlík albánský

Snadné
Ingredience
Jehněčí maso 250 g
Brambory 500 g
Cibule 2 ks
Mrkev 1 ks
Celer 1 ks
Petržel 1 ks
Kukuřice 100 g
Špenát 150 g
Smetana 150 ml
Balkánský sýr 100 g
Sůl  
Pepř mletý  
Olivový olej  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso

Na olivovém oleji osmažíme cibuli a po chvíli přidáme jehněčí maso, přidáme 500 g brambor, mrkev, celer a petržel. Podlijeme vodou, přidáme kukuřici a sekaný špenát a dusíme. Když zelenina změkne, přidáme smetanu a nakrájený balkánský sýr.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1
Rostbíf s bylinkovými bramborami Lehké večeře s vůní podzimu Články z

Komentáře k receptu: Kotlík albánský

Komentáře

  1. Jana Pátková   05.05.2010 | 19:11 | reagovat |

    Ivo, příště se neboj podepsat! recept je dobrý, tak se neboj!

  2. Klara Sebakova   02.05.2010 | 10:57 | reagovat |

    Recept zní velmi lákavě. Jen jsem se chtěla, prosím, zeptat, zda se maso přidává vcelku nebo nakrájené? Velmi děkuji

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Klape vám to ve vztahu? Poznáte to podle toho, jak spíte! Klape vám to ve vztahu? Poznáte to podle toho, jak spíte!
Pozor, demence hrozí i vám! Těchto pět triků vám pomůže se jí vyhnout Pozor, demence hrozí i vám! Těchto pět triků vám pomůže se jí vyhnout
Čtenářka Martina: Můj přítel se zabil kvůli hazardu! Čtenářka Martina: Můj přítel se zabil kvůli hazardu!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web