Kotlík albánský

Hodnocení:

Moje:

-
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 250
      g jehněčí maso
    • 500
      g brambory
    • 2
      ks cibule
    • 1
      ks mrkev
    • 1
      ks celer
    • 1
      ks petržel
    • 100
      g kukuřice
    • 150
      g špenát
    • 150
      ml smetana
    • 100
      g balkánský sýr
    • sůl
    • pepř mletý
    • olivový olej

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Na olivovém oleji osmažíme cibuli a po chvíli přidáme jehněčí maso, přidáme 500 g brambor, mrkev, celer a petržel. Podlijeme vodou, přidáme kukuřici a sekaný špenát a dusíme. Když zelenina změkne, přidáme smetanu a nakrájený balkánský sýr.
Zařazení: Maso

Komentáře k receptu

  • Jana Pátková
    Jana Pátková |

    5. 5. 2010 19:11

    Ivo, příště se neboj podepsat! recept je dobrý, tak se neboj!

  • Klara Sebakova
    Klara Sebakova |

    2. 5. 2010 10:57

    Recept zní velmi lákavě. Jen jsem se chtěla, prosím, zeptat, zda se maso přidává vcelku nebo nakrájené? Velmi děkuji