Autor:

Kotlík albánský

Snadné
Ingredience
Jehněčí maso 250 g
Brambory 500 g
Cibule 2 ks
Mrkev 1 ks
Celer 1 ks
Petržel 1 ks
Kukuřice 100 g
Špenát 150 g
Smetana 150 ml
Balkánský sýr 100 g
Sůl  
Pepř mletý  
Olivový olej  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso

Na olivovém oleji osmažíme cibuli a po chvíli přidáme jehněčí maso, přidáme 500 g brambor, mrkev, celer a petržel. Podlijeme vodou, přidáme kukuřici a sekaný špenát a dusíme. Když zelenina změkne, přidáme smetanu a nakrájený balkánský sýr.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1
Chilli con carne na pivě Pěkně ostrá mexická kuchyně. Recepty, které stojí za to vyzkoušet Články z

Komentáře k receptu: Kotlík albánský

Komentáře

  1. Jana Pátková   05.05.2010 | 19:11 | reagovat |

    Ivo, příště se neboj podepsat! recept je dobrý, tak se neboj!

  2. Klara Sebakova   02.05.2010 | 10:57 | reagovat |

    Recept zní velmi lákavě. Jen jsem se chtěla, prosím, zeptat, zda se maso přidává vcelku nebo nakrájené? Velmi děkuji

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

5 typů oblečení, kterých byste se měla okamžitě zbavit! 5 typů oblečení, kterých byste se měla okamžitě zbavit!
Gábi se nebojí zeptat: Jak uspokojit rukou muže lépe, než to dovede on sám? Gábi se nebojí zeptat: Jak uspokojit rukou muže lépe, než to dovede on sám?
Hubnutí a oxytocin: Proč se zamilovaným a spokojeným lidem hubne líp? Hubnutí a oxytocin: Proč se zamilovaným a spokojeným lidem hubne líp?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web