Autor:

Kotlety v omáčce

Střední
Ingredience
Vepřové kotlety 5 ks
Celer
malý
1/2 ks
Cibule 2 ks
Hořčice
trocha
 
Sýr Niva 30 g
Smetana 1 ks
Masox 2 dl
Bílé víno 2 dl

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové

Kotlety naporcujeme, potřeme hořčicí a necháme ve vyhřáté troubě opéci.
Mezitím nakrájíme cibuli nadrobno a celer na malé kousky. Přidáme cibuli a celer k masu, podlijeme vývarem a vínem, osolíme a opepříme a necháme asi hodinu péct. Před vyndáním z trouby dáme do mixeru Nivu se smetanou a řádně rozmixujeme ( vlastně našleháme). Po vyndání z trouby vyjmeme maso a uchováme v teple. Do omáčky, která zůstala v pekáči přidáme smetanu s Nivou a ještě chvíli povaříme.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Křepelky se slaninou a kapustou Podzim patří zvěřině. Užijte si zvěřinové hody Články z

Komentáře k receptu: Kotlety v omáčce

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

6 věcí z milostného života, které nikdy nedávejte na sociální sítě 6 věcí z milostného života, které nikdy nedávejte na sociální sítě
Blanka Milfaitová: Cestují, vařím marmelády. Nejsem pitomá, abych dělala věci jinak Blanka Milfaitová: Cestují, vařím marmelády. Nejsem pitomá, abych dělala věci jinak
Řapíkatý celer: Kouzelná potravina, která hubne za vás? Řapíkatý celer: Kouzelná potravina, která hubne za vás?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web