Autor:

Kotlety sváteční

Střední
Ingredience
Vepřové kotlety
vcelku
1 kg
Sojová omáčka 2 lžíce
Česnek
strouhaný
3 stroužek
Křenová hořčice 1 lžíce
Vegeta
papriková
1 lžička
Grilovací koření 1 lžíce
Pepř mletý 1 lžička
Slunečnicový olej 1 lžíce
Smetana ke šlehání
tak aby vznikla pasta
1 kelímek

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové

Smícháním všech ingrediencí kromě šlehačky vytvoříme již zmíněnou pastu. Kotlety nařízneme, asi tak 1 cm plátky, ale nedokrojíme do konce, takže nám zůstanou pěkně vcelku. Potom do zářezů dáme vzniklou pastu, potřeme i ze všech stran a maso vložíme do pekáčku, přikryjeme a dáme do lednice přes noc. Druhý den trochu podlijeme vodou a nejdříve dusíme a potom pečeme v troubě. Ke konci pečení zalijeme šlehačkou a prohřejeme.

Nejlépe chutná se smaženými hranolky a je to opravdu moc dobré.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 2 x
1
5 2 5 1
Salát ze zelných listů s červenou čekankou, jablky a kuřetem Zázraky zářijové kuchyně Články z

Komentáře k receptu: Kotlety sváteční

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Klape vám to ve vztahu? Poznáte to podle toho, jak spíte! Klape vám to ve vztahu? Poznáte to podle toho, jak spíte!
Pozor, demence hrozí i vám! Těchto pět triků vám pomůže se jí vyhnout Pozor, demence hrozí i vám! Těchto pět triků vám pomůže se jí vyhnout
Čtenářka Martina: Můj přítel se zabil kvůli hazardu! Čtenářka Martina: Můj přítel se zabil kvůli hazardu!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web