Autor:

Kotlety sváteční

Střední
Ingredience
Vepřové kotlety
vcelku
1 kg
Sojová omáčka 2 lžíce
Česnek
strouhaný
3 stroužek
Křenová hořčice 1 lžíce
Vegeta
papriková
1 lžička
Grilovací koření 1 lžíce
Pepř mletý 1 lžička
Slunečnicový olej 1 lžíce
Smetana ke šlehání
tak aby vznikla pasta
1 kelímek

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové

Smícháním všech ingrediencí kromě šlehačky vytvoříme již zmíněnou pastu. Kotlety nařízneme, asi tak 1 cm plátky, ale nedokrojíme do konce, takže nám zůstanou pěkně vcelku. Potom do zářezů dáme vzniklou pastu, potřeme i ze všech stran a maso vložíme do pekáčku, přikryjeme a dáme do lednice přes noc. Druhý den trochu podlijeme vodou a nejdříve dusíme a potom pečeme v troubě. Ke konci pečení zalijeme šlehačkou a prohřejeme.

Nejlépe chutná se smaženými hranolky a je to opravdu moc dobré.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 2 x
1
5 2 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 1 (hodnoceno 2x)
Gastronomické poklady šťavnaté Brazílie Články z

Komentáře k receptu: Kotlety sváteční

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Krásná pleť bez vrásek? Jezte brokolici a mandle! Krásná pleť bez vrásek? Jezte brokolici a mandle!
Největší mýty o mase a hubnutí: Je plné antibiotik a barva hraje roli Největší mýty o mase a hubnutí: Je plné antibiotik a barva hraje roli
Jak zažít orgasmus, který bude trvat celou dlouhou minutu Jak zažít orgasmus, který bude trvat celou dlouhou minutu
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web