Autor:

Kotlety sváteční

Střední
Ingredience
Vepřové kotlety
vcelku
1 kg
Sojová omáčka 2 lžíce
Česnek
strouhaný
3 stroužek
Křenová hořčice 1 lžíce
Vegeta
papriková
1 lžička
Grilovací koření 1 lžíce
Pepř mletý 1 lžička
Slunečnicový olej 1 lžíce
Smetana ke šlehání
tak aby vznikla pasta
1 kelímek

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové

Smícháním všech ingrediencí kromě šlehačky vytvoříme již zmíněnou pastu. Kotlety nařízneme, asi tak 1 cm plátky, ale nedokrojíme do konce, takže nám zůstanou pěkně vcelku. Potom do zářezů dáme vzniklou pastu, potřeme i ze všech stran a maso vložíme do pekáčku, přikryjeme a dáme do lednice přes noc. Druhý den trochu podlijeme vodou a nejdříve dusíme a potom pečeme v troubě. Ke konci pečení zalijeme šlehačkou a prohřejeme.

Nejlépe chutná se smaženými hranolky a je to opravdu moc dobré.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 2 x
1
5 2 5 1
Těstovinová rýže s krevetami Originální italské večeře od pondělí do pátku Články z

Komentáře k receptu: Kotlety sváteční

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Chilli papričky: Jak je snadno vypěstovat i v panelákovém bytě Chilli papričky: Jak je snadno vypěstovat i v panelákovém bytě
Domácí pleťový peeling: Jak si ho vyrobit? Domácí pleťový peeling: Jak si ho vyrobit?
Origami jeřáb: Vyrobte si symbol dlouhověkosti Origami jeřáb: Vyrobte si symbol dlouhověkosti
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web