Autor:

Kotlety podle Inez

Střední
Ingredience
Vepřové kotlety
Bez kosti
 
Cibule
Větší množství drobně pokrájené
 
Bazalka  
Provensálské koření
(Nebo majoránka a tymián)
 
Zakysaná smetana  
Kečup - jemný  
Sůl  
Pepř mletý  
Toastový chléb
Plátky podle počtu kotlet
 
Máslo
S trochou oleje
 

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové

Kotlety naklepeme, osolíme, opepříme a opečeme na másle a oleji. Okořeníme bazalkou a provensálským kořením. Na pánev nasypeme větší množství cibule, kterou podusíme společně s masem. Kollety vyndáme položíme na plátky toustového chleba. Do pánve přilijeme trochu kečupu a kysané smetany, zamícháme a hustou omáčku přelijeme přes maso.

Toustový chléb lze vynechat a kotlety podávat s bramborovou přílohou.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Lilky plněné jehněčím masem a zeleninou Řecká božská kuchyně Články z

Komentáře k receptu: Kotlety podle Inez

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nehubnete? Můžete si za to sama! Výmluvy, na které už to neuhrajete Nehubnete? Můžete si za to sama! Výmluvy, na které už to neuhrajete
Anna Slováčková: Rodiče rozhodně nehodlám soudit Anna Slováčková: Rodiče rozhodně nehodlám soudit
Chat: Věčné problémy s pletí? Ptejte se odbornice, jak s nimi zatočit Chat: Věčné problémy s pletí? Ptejte se odbornice, jak s nimi zatočit
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web