Kotlety po vinařsku

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 3
neuvedeno
neuvedeno
neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 600
      g steaky z kotlety
    • 40
      g rostlinný olej
    • 200
      g hroznové víno
    • 4
      plátek uzený sýr
    • 4
      stroužek česnek
    • pepř mletý
    • sůl

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Kotlety jemně naklepeme, mírně odkrojíme od kosti, osolíme, opepříme a potřeme rozetřeným česnekem. Zakápneme olejem a po odležení opečeme na roštu z obou stran.
2
Bobule vína rozkrojíme, vyjmeme pecičky, poklademe na maso, přikryjeme sýrem a zlehka zapečeme. Podáváme s bramborovými kroketami.
Zařazení: Maso Vepřové
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • sarka rudlova
    sarka rudlova |

    4. 4. 2014 20:17

    Moc dobré, i když by to chtělo aspoň trošinku nějakého sosíku ke kroketám - asi by stačilo před zapékáním podlít trochou vody. Jinak moc dobré, určitě zopakuji ;-)

  • Parkerovka
    Parkerovka |

    16. 5. 2012 21:38

    Děkuji za nový recept, jednoduché a moooc dobré jídlo.

  • Merky
    Merky |

    2. 12. 2011 22:27

    Použil jsem červené sladké hrozno, které jsem dal i do misky. Pili jsme červené víno. Jídlo bylo fantastické. Všichni chválili. Tuhle mňamku budu dělávat do smrti. Ty bobule přidali kotletám novou dimenzi. Úžasné. Vřele doporučuju a DĚKUJU za tenhle nápad. Kotlety jsem klasicky osmažil na pánvi a pak s hrozny a sýrem chvíli zapekl. Skvělé! 100 bodou!

  • Alice
    Alice |

    4. 2. 2006 19:10

    Vynikající.