Autor:

Kotlety po segedínsku

Střední
Ingredience
Steaky z kotlety
4-6
6 ks
Mletý kmín  
Sůl  
Česnek  stroužek
Cibule 2 ks
Rajský protlak  
Kysané zelí  balíček
Zakysaná smetana  
Paprika
sladká
1 lžíce

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové

Naklepané kotlety osolíme, lehce potřeme namačkaným česnekem, okmínujeme a zprudka osmahneme na tuku. Poté maso vyjmeme, na výpeku zesklovatíme nakrájenou cibuli, pak přidáme mletou papriku a protlak, stáhneme teplotu, vysypeme vymačkané zelí (trocha šťávy může být), dobře promícháme a navrch položíme kotlety. Trochu podlijeme vodou a necháme dusit do změknutí. Když je vše měkké, zamícháme ještě kelímek smetany - už nevaříme.

Podáváme s vařenými brambory, šlo by i s bramborovým knedlíkem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 4 x
1
5 4 5 1
Roláda z bramborového těsta Bramborové těsto krok za krokem Články z

Komentáře k receptu: Kotlety po segedínsku

Komentáře

  1. Marcela Šepsová   14.02.2007 | 15:02 | reagovat |

    Moc dobré, manžel si pochutnal.S bramborem to nemělo chybu.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

5 ranních návyků, po kterých se bohužel přibírá 5 ranních návyků, po kterých se bohužel přibírá
Jitka Schneiderová v další řadě První republiky: Koho bude hrát a jak její postava zamíchá kartami? Jitka Schneiderová v další řadě První republiky: Koho bude hrát a jak její postava zamíchá kartami?
Petrklíče, hyacinty, narcisy: Jak na to, aby vydržely i v interiéru Petrklíče, hyacinty, narcisy: Jak na to, aby vydržely i v interiéru
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web