Kotlety piráta kapitána Flinta

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 1
30 minut
2
porce
neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 2
      ks kotlety
    • 2
      dl rostlinný olej
    • 4
      stroužek česnek nejméně
    • 1
      lžička grilovací koření
    • 1
      lžička hořčice kremžská
    • 1
      ks cibule
    • sůl
    • chilli kdo rád ostré - lze přidat

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Kotlety naklepeme, na okrajích nařízneme a osolíme. Z ostatních ingrediencí utvoříme marinádu, do níž kotlety naložíme a na 24 hodin je dáme do chladničky. Poté kotlety vyjmeme, a protože již byly v oleji, nemusíme na pánev dávat olej a kotlety můžeme opéci jen tak. Takto připravené kotlety lze i grilovat.
2
Vhodnou přílohou jsou opečené brambory, bramborová kaše apod. Doplníme kompotem nebo zeleninovým salátem.
Zařazení: Maso Vepřové

Komentáře k receptu

  • Martin Navrkal
    Martin Navrkal |

    10. 10. 2010 18:47

    díky za upozornění :-)

  • Ladia
    Ladia |

    10. 10. 2010 18:22

    Kotlety jsou maso vepřové.

  • Ladislav Dorazin
    Ladislav Dorazin |

    5. 6. 2008 12:48

    Opravdu čtu dobře,že na 2 kotlety 2 deci oleje?Nijak se oleji nebráním,nemám ani rád řeči o kaloriích a podobně,ale na celého béřovického králíka je taky zadáno 2 deci a dámy psaly,že ubíraly,že je to moc tučné apod,tak nevím.

  • Naďa Lhotáková
    Naďa Lhotáková |

    4. 6. 2008 19:51

    Mám naloženo,zítra budu dělat k obědu,pak napíšu jaké to bylo.