Kotlety pečené v alobalu

Hodnocení:

Moje:

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 4
      ks vepřové kotlety
    • 4
      ks anglická slanina
    • 4
      ks tvrdý sýr
    • 4
      plátek šunka
    • grilovací koření
    • jablka
    • paprika
    • česnek
    • sůl
    • pepř mletý
    • hořčice plnotučná

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Kotlety naklepeme, na okrajích nařízneme, osolíme, potřeme hořčicí s rozmačkaným česnekem a posypeme grilovacím kořením. Na každou kotletu položíme plátek anglické slaniny, sýra, šunky, rajčete a posypeme nudličkami papriky a popepříme.
2
Takto připravené kotlety (každou zvlášť) zabalíme do lehce olejem vytřeného alobalu a pečeme na plechu asi 1/2 hodiny. Podáváme s hranolky.
Zařazení: Maso Vepřové
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Eva
    Eva |

    12. 10. 2012 23:05

    Zítra určitě vyzkouším, jen nerozumím, kde jsou ty jablka... :-\ tak je vynecháme.... ;-)

  • Honza
    Honza |

    27. 11. 2011 12:15

    ????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

  • Honza
    Honza |

    27. 11. 2011 12:15

    a na jakých stupních se to vaří?!? :-$ =-O :-S

  • Honza
    Honza |

    27. 11. 2011 11:52

    NVM ale připadá mi tento recept lákavě tak ho zkouším udělat :-D :-P ;-)

  • David Semerad
    David Semerad |

    7. 7. 2007 15:52

    Lenka Hlavsová je hloupa!!!

  • Markéta
    Markéta |

    23. 10. 2006 09:03

    Delala jsem o vikendu k obed a byla to dobrotka. Aglickou slaninu jsem nahradila moravskym uzenym masem a nebylo to vubec mastne (to faktnemusim). Urcite to budu brzy opakovat!

  • Liba od Mostu
    Liba od Mostu |

    8. 1. 2006 13:01

    Tento recept nas velmi potesil,je mnam,mnam.Cela rodinka si pochutnala.Doporucuji vsem vyskouset.

  • Svata
    Svata |

    20. 8. 2005 17:30

    Vyzkousel jsem, a manzelka me nuti tyhle kotlety udelat znova :)

  • Hanka
    Hanka |

    17. 6. 2005 09:24

    Nevím co je tady trapné, zase si někdo hraje na chytrého, já jsem na tento recept narazila až teď a určitě ho vyzkouším. Vypadá dobře.

  • Jana Povolná
    Jana Povolná |

    15. 6. 2005 00:01

    Hm?!? Já nějak nechápu? Některé recepty jsou tu už třeba dva roky a trapný mi to nepřipadá - to je myslím účel těchto výborných web stránek,aby se tu shromažďovali recepty,ne? :-)

  • Lenka Hlavsová
    Lenka Hlavsová |

    14. 6. 2005 13:53

    To je trapný, tenhle recept už tu je asi čtrnáct dní.