Kotlety nebo krkovička zapečené s houbami

Hodnocení:

Moje:

Suroviny

Vložit do nákupu
    • vepřové kotlety nebo krkovička - plátky dle počtu strávníků
    • sůl
    • kmín
    • olej trochu na podlití
    • voda trocha na podlití
    • houby žampiony nebo lesní
    • 1
      ks vejce

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Maso mírně naklepu, osolím, pokmínuji, dám do trouby péci s trochou oleje a pak podliju vodou. Peču pod přiklopeným pekáčkem do měkka.
2
Z hub udělám normálně smaženici a když je maso už měkké, na každý plátek navrším smaženici a dopeču odkryté.
3
Podávám s bramborem a zeleninovým salátem.
Zařazení: Maso Vepřové
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Majka Rončáková
    Majka Rončáková |

    26. 4. 2007 10:25

    Taky jsem to už dělala, ale na smaženici jsem ještě přidala strouhaný sýr.