Kotlety na červeném víně

Hodnocení:

Moje:

45 minut
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • vepřové kotlety
    • tuk
    • cibule
    • 1
      dl červené víno
    • sůl
    • pepř mletý
    • grilovací koření
    • vegeta

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Kotletky očistíme a naklepeme, opepříme, osolíme a posypeme grilovacím kořením. Na tuku orestujeme nahrubo nasekanou cibuli, přidáme kotlety a orestujeme. Podlijeme vínem a chvilku podusíme. Můžeme dochutit vegetou.
2
Jako přílohu doporučuji hranolky, pečené brambory a tatarskou omáčku ochucenou česnekem.
Zařazení: Maso Vepřové

Komentáře k receptu

  • Mefinka Mefinka
    Mefinka Mefinka |

    16. 2. 2009 15:47

    Moc nám chutnalo. Jako přílohu jsme dali hranolky. Ale příště si udělám pečené brambory... .-)

  • marie
    marie |

    18. 2. 2008 12:03

    výborné s hranolky a oblohou, děkuji za recept

  • petr kops
    petr kops |

    9. 3. 2005 16:51

    kotlety jsem udělal dle Vašeho receptu,byly výborné,jako přílohu jsem z nedostatku času udělal normální brambory,ale bylo to dobré i s nimi,protože se udělal výborný sos.Nečekal jsem,že jde takhle dohromady cibule a červené víno.Důležité je asi to řádně okořenit.