Autor:

Kotleta na leču

60 minut PT0H60M
Střední
Porce: 3
Ingredience
Kotlety 4 plátek
Zeleninové lečo 1 sklenice
Debrecinka 4 plátek
Eidam sýr 4 plátek
Olivový olej 1 lžíce
Hladká mouka 1 lžíce
Mořská sůl  
Koření - 7 druhů pepře  
Zeleninový vývar  

Postup přípravy:

Kotletu máme nakrájenou na plátky, které ještě mírně proklepeme. Osolíme, opepříme, poprášíme hladkou moukou a zprudka osmahneme na olivovém oleji na pánvi (cca 3 minuty).
Následně maso i se vzniklým výpekem položíme do pekáčku, na maso naskládáme jako první debrecínku, na ni dáme hrubou vrstvu leča a vše pokryjeme ještě plátky sýra.
Dáme péct do trouby na 190°a pečeme zhruba 45 minut. Po celou dobu pečení maso podléváme vývarem.
Jako přílohu podáváme jakkoliv upravené brambory.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Králičí vývar s quinoou Porcování králíka krok za krokem Články z

Komentáře k receptu: Kotleta na leču

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

10 věcí, které na něm nikdy nezměníte. A ani byste se o to neměla snažit 10 věcí, které na něm nikdy nezměníte. A ani byste se o to neměla snažit
Nejlepší mazanec: 5 receptů, podle kterých ho zvládne každý Nejlepší mazanec: 5 receptů, podle kterých ho zvládne každý
Proč jste single? Panny jsou vybíravé, Střelci se bojí nudy! Proč jste single? Panny jsou vybíravé, Střelci se bojí nudy!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web