Autor:

Kotleta na leču

60 minut PT0H60M
Střední
Porce: 3
Ingredience
Kotlety 4 plátek
Zeleninové lečo 1 sklenice
Debrecinka 4 plátek
Eidam sýr 4 plátek
Olivový olej 1 lžíce
Hladká mouka 1 lžíce
Mořská sůl  
Koření - 7 druhů pepře  
Zeleninový vývar  

Postup přípravy:

Kotletu máme nakrájenou na plátky, které ještě mírně proklepeme. Osolíme, opepříme, poprášíme hladkou moukou a zprudka osmahneme na olivovém oleji na pánvi (cca 3 minuty).
Následně maso i se vzniklým výpekem položíme do pekáčku, na maso naskládáme jako první debrecínku, na ni dáme hrubou vrstvu leča a vše pokryjeme ještě plátky sýra.
Dáme péct do trouby na 190°a pečeme zhruba 45 minut. Po celou dobu pečení maso podléváme vývarem.
Jako přílohu podáváme jakkoliv upravené brambory.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Jak správně naporcovat drůbež? Články z

Komentáře k receptu: Kotleta na leču

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

5 typů oblečení, kterých byste se měla okamžitě zbavit! 5 typů oblečení, kterých byste se měla okamžitě zbavit!
Gábi se nebojí zeptat: Jak uspokojit rukou muže lépe, než to dovede on sám? Gábi se nebojí zeptat: Jak uspokojit rukou muže lépe, než to dovede on sám?
Hubnutí a oxytocin: Proč se zamilovaným a spokojeným lidem hubne líp? Hubnutí a oxytocin: Proč se zamilovaným a spokojeným lidem hubne líp?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web