Autor:

Košiny maso

Snadné
Ingredience
Vepřové maso 4 ks
Anglická slanina  
Bazalka  
Rajčata
2-3
3 ks
Pivo  
Cihla  
Příloha:
Brambory  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové

Zprudka rozpálíme olej a poklademe vepřové řízky (neklepat, jen naříznout), na ně anglickou slaninu a posypat bazalkou. Chvíli posmažíme a poté přidáme rajčata nakrájené na kostičky, podusim cca 5 minut a podliju pivem a zase dusím. Rajčata nesmí být rozvařená.
Podáváme s brambory a posypeme dosti sýrem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Mazanec Velikonoční recepty: mazanec, jehněčí, jidáše a další dobroty Články z

Komentáře k receptu: Košiny maso

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Domácí koblihy: Jsou nadýchané a hříšně dobré! Domácí koblihy: Jsou nadýchané a hříšně dobré!
Jaké cvičení se pro vás hodí? Raci by měli běhat, Střelci tančit a Býci boxovat Jaké cvičení se pro vás hodí? Raci by měli běhat, Střelci tančit a Býci boxovat
Petra Vacka věšeli na háky za kůži na zádech! Proč? Petra Vacka věšeli na háky za kůži na zádech! Proč?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web