Kořeněný makrelový filet s křenovým krémem

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
neuvedeno
neuvedeno
neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 2
      lžička kurkuma
    • 2
      lžička kari
    • 1
      lžíce rostlinný olej
    • 1
      ks filety makrelový rozpůlený
  • Na krém
    • 150
      ml šlehačka
    • 0,5
      lžička dijonská hořčice
    • 25
      g křen čerstvě strouhaný
    • šťáva z 1/4 citrónu
    • 50
      g roketa listů

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Makrelový filet obalte ve směsi koření a opékejte ho na oleji, na středním plameni po každé straně 2 minuty.
2
Krém připravte smícháním: šlehačky, křenu, citrónové šťávy a hořčice. Talíř "vystelte" lístky rokety, na to položte opečenou rybu a vedle 2 lžíce krému.
3
Recept jsem našel na BBC.
Zařazení: Maso Rybí

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.