Autor:

Kořeněný makrelový filet s křenovým krémem

Střední
Ingredience
Kurkuma 2 lžička
Kari 2 lžička
Rostlinný olej 1 lžíce
Filety
makrelový rozpůlený
1 ks
Na krém
Šlehačka 150 ml
Dijonská hořčice 1/2 lžička
Křen
čerstvě strouhaný
25 g
Šťáva
z 1/4 citrónu
 
Roketa
listů
50 g

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Rybí

Makrelový filet obalte ve směsi koření a opékejte ho na oleji, na středním plameni po každé straně 2 minuty.

Krém připravte smícháním: šlehačky, křenu, citrónové šťávy a hořčice. Talíř „vystelte“ lístky rokety, na to položte opečenou rybu a vedle 2 lžíce krému.

Recept jsem našel na BBC.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Anglický masový páj Mleté maso - nekonečno možností Články z

Komentáře k receptu: Kořeněný makrelový filet s křenovým krémem

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

5 jednoduchých maličkostí, kterými vyznáte lásku i beze slov! Umíte to taky? 5 jednoduchých maličkostí, kterými vyznáte lásku i beze slov! Umíte to taky?
Také máte menstruaci stejně jako vaše kolegyně? Víme, jak si ji vychutnat! Také máte menstruaci stejně jako vaše kolegyně? Víme, jak si ji vychutnat!
Brečela, že se nevejde do kalhot. Slovenka proto zhubla o 30 kilogramů! Jak? Brečela, že se nevejde do kalhot. Slovenka proto zhubla o 30 kilogramů! Jak?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web