Autor:

Kořeněný makrelový filet s křenovým krémem

Střední
Ingredience
Kurkuma 2 lžička
Kari 2 lžička
Rostlinný olej 1 lžíce
Filety
makrelový rozpůlený
1 ks
Na krém
Šlehačka 150 ml
Dijonská hořčice 1/2 lžička
Křen
čerstvě strouhaný
25 g
Šťáva
z 1/4 citrónu
 
Roketa
listů
50 g

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Rybí

Makrelový filet obalte ve směsi koření a opékejte ho na oleji, na středním plameni po každé straně 2 minuty.

Krém připravte smícháním: šlehačky, křenu, citrónové šťávy a hořčice. Talíř „vystelte“ lístky rokety, na to položte opečenou rybu a vedle 2 lžíce krému.

Recept jsem našel na BBC.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Chuťovky na topinky - 4 recepty na tatarák Články z

Komentáře k receptu: Kořeněný makrelový filet s křenovým krémem

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

8 věcí, které zpomalují hubnutí: Patří mezi ně sport i detox! 8 věcí, které zpomalují hubnutí: Patří mezi ně sport i detox!
Video: Co udělá levný šampon s barvenými vlasy? Video: Co udělá levný šampon s barvenými vlasy?
Tipy na víkend: Na nákupy, na polévku i za sluníčkem Tipy na víkend: Na nákupy, na polévku i za sluníčkem
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web