Autor:

Kořeněný bůček

Střední
Ingredience
Vepřový bůček 1 kg
Šlehačka 1 kelímek
Vegeta 1 lžička
Kari 1 lžička
Sůl 0 lžička
Pepř mletý 1 špetka
Vejce 1 ks

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové

Bůček pomeleme, přidáme vegetu, kari koření, trochu soli a pepře, vpracujeme šlehačku.
Uděláme dvě šišky a necháme do druhého dne v lednici.
Šišky potřeme rozšlehaným vejcem a pečeme asi půl hodiny.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 1 (hodnoceno 1x)
Brambory s kuřetem Večeře zn. co dům dal Články z

Komentáře k receptu: Kořeněný bůček

Komentáře

  1. Jana Kutačová   31.05.2006 | 10:16 | reagovat | závadný

    Tekutou..nic se nešlehá,jen naleje a vpracuje do masa.:o)Kdo nemá rád kari koření,může použít na mletá masa.Je to taky moc dobré.:o)

  2. Anonym   30.05.2006 | 23:40 | reagovat | závadný

    Tu šlehačku našlehanou nebo tekutou?

  3. Jana Kutačová   10.05.2006 | 11:45 | reagovat | závadný

    Tak to vypadá dobře,ty Vaše karbošky..musím vyzkoušet:o)

  4. Pavlína Svitáková   10.05.2006 | 11:35 | reagovat | závadný

    Tuto sekanou také dělávám, je skvělá.Někdy ze směsi dělám karboše bez kari a se str.sýrem,pak do trojobalu.Bezva !!

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

10 dárků, které ženy za žádnou cenu nechtějí najít pod stromečkem 10 dárků, které ženy za žádnou cenu nechtějí najít pod stromečkem
Čeká vás velká láska? Na Vánoce si ji můžete přičarovat! Čeká vás velká láska? Na Vánoce si ji můžete přičarovat!
Cukroví z bílků: Jak nejlépe využít zbytky z pečení Cukroví z bílků: Jak nejlépe využít zbytky z pečení
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web