Kořeněný bůček

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 1
neuvedeno
neuvedeno
neuvedeno
autor: Jafin

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1
      kg vepřový bůček
    • 1
      kelímek šlehačka
    • 1
      lžička vegeta
    • 1
      lžička kari
    • sůl
    • 1
      špetka pepř mletý
    • 1
      ks vejce

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Bůček pomeleme, přidáme vegetu, kari koření, trochu soli a pepře, vpracujeme šlehačku.
2
Uděláme dvě šišky a necháme do druhého dne v lednici.
3
Šišky potřeme rozšlehaným vejcem a pečeme asi půl hodiny.
Zařazení: Maso Vepřové

Komentáře k receptu

  • Jana Kutačová
    Jana Kutačová |

    31. 5. 2006 10:16

    Tekutou..nic se nešlehá,jen naleje a vpracuje do masa.:o)Kdo nemá rád kari koření,může použít na mletá masa.Je to taky moc dobré.:o)

  • Anonym
    Anonym |

    30. 5. 2006 23:40

    Tu šlehačku našlehanou nebo tekutou?

  • Jana Kutačová
    Jana Kutačová |

    10. 5. 2006 11:45

    Tak to vypadá dobře,ty Vaše karbošky..musím vyzkoušet:o)

  • Pavlína Svitáková
    Pavlína Svitáková |

    10. 5. 2006 11:35

    Tuto sekanou také dělávám, je skvělá.Někdy ze směsi dělám karboše bez kari a se str.sýrem,pak do trojobalu.Bezva !!