Autor:

Kořeněné spirály

Snadné
Ingredience
Listové těsto 1 ks
Koření
dle Vaší chuti-grilovací,gyros,česnekové,country,...
 
Vejce
na potření
1 ks
Hladká mouka
na podsypání
 
Kořeněné spirály

Postup přípravy:

Zařazení: Chuťovky, Ostatní, Slané, Pečiva

Těsto rozválíme na plát. Plát potřeme vejcem a posypeme kořením, které nám chutná.
Rádýlkem nakrájíme na delší pásky, široké alespoň 1 cm. Před přenesením na plech s pečícím papírem pásek stočíme do vrtulky. Pečeme v předehřáté troubě dorůžova.

Rychlá chuťovka k vínu a pivu. Pokud koření neobsahuje sůl, tak potřený plát těsta i osolíme.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 15 x
2+
4.47 15 5 1

Komentáře k receptu: Kořeněné spirály

Komentáře

  1. MartikK   15.03.2011 | 23:43 | reagovat |

    Moc nechápu, komu tyčinky z listového těsta nechutnají (viz aktuální hodnocení za 2-). U nás se tyčinky k vínu nebo na jakoukoli rodinnou oslavu takto připravovali i v dobách již dávno naštěstí minulých (buď sypané paprikou nebo kmínem). Určitě vyzkouším nápad stočit plátky do spirálky, na fotce vypadají moc pěkně.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

6 věcí z milostného života, které nikdy nedávejte na sociální sítě 6 věcí z milostného života, které nikdy nedávejte na sociální sítě
Blanka Milfaitová: Cestují, vařím marmelády. Nejsem pitomá, abych dělala věci jinak Blanka Milfaitová: Cestují, vařím marmelády. Nejsem pitomá, abych dělala věci jinak
Řapíkatý celer: Kouzelná potravina, která hubne za vás? Řapíkatý celer: Kouzelná potravina, která hubne za vás?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web