Autor:

Kořeněná vinná klobása

Snadné
Ingredience
Vinná klobása  
Hrubá mouka
-na obalování
 
Koření
paprika, pepř, kari, sušené bylinky - dle chuti
 
Olej  
Párátka  
Kořeněná vinná klobása

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Uzeniny

Klobásu nakrájíme na kousky cca 20 - 30 cm dlouhé a stočíme je do šneku, ne příliš pevně, aby ve středu zůstala mezera. Šneky sepneme párátkem, aby držely tvar. Mouku rozdělíme na několik částí (malých) a každou dochutíme jiným druhem koření a bylinek, nebo si do mouky přimícháme takovou kombinaci koření a bylinek, které nám nejvíc chutnají. Každou klobásu obalíme v některé z ochucených částí mouky a osmažíme z obou stran v rozpáleném oleji dozlatova.

Podáváme s bramborovou přílohou. Výborné s vařeným bramborem a kyselým zelím nebo s bramborovou kaší.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 4 x
1
5 4 5 1
Sýrové fondue Fondue - společenská záležitost Články z

Komentáře k receptu: Kořeněná vinná klobása

Komentáře

  1. Olina Pečková   25.11.2016 | 18:47 | reagovat |

    Ty budou i na Vánoce! Jsou prostě výýborný :-*

  2. J. Rosová   23.04.2016 | 16:24 | reagovat |

    Já o klobásy nikdy moc nestála na rozdíl od zbytku rodiny. Takhle ochucené mě mile překvapily a oslovily taky.

  3. houba   31.01.2011 | 13:51 | reagovat |

    Kolik je to porcí ze 700 ks klobásy?

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Chilli papričky: Jak je snadno vypěstovat i v panelákovém bytě Chilli papričky: Jak je snadno vypěstovat i v panelákovém bytě
Domácí pleťový peeling: Jak si ho vyrobit? Domácí pleťový peeling: Jak si ho vyrobit?
Origami jeřáb: Vyrobte si symbol dlouhověkosti Origami jeřáb: Vyrobte si symbol dlouhověkosti
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web