Autor:

Kořeněná vinná klobása

Snadné
Ingredience
Vinná klobása  
Hrubá mouka
-na obalování
 
Koření
paprika, pepř, kari, sušené bylinky - dle chuti
 
Olej  
Párátka  
Kořeněná vinná klobása

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Uzeniny

Klobásu nakrájíme na kousky cca 20 - 30 cm dlouhé a stočíme je do šneku, ne příliš pevně, aby ve středu zůstala mezera. Šneky sepneme párátkem, aby držely tvar. Mouku rozdělíme na několik částí (malých) a každou dochutíme jiným druhem koření a bylinek, nebo si do mouky přimícháme takovou kombinaci koření a bylinek, které nám nejvíc chutnají. Každou klobásu obalíme v některé z ochucených částí mouky a osmažíme z obou stran v rozpáleném oleji dozlatova.

Podáváme s bramborovou přílohou. Výborné s vařeným bramborem a kyselým zelím nebo s bramborovou kaší.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 8 x
1
5 8 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 1 (hodnoceno 8x)
Pikantní pečený bůček Tip na víkend: Oblíbené vepřové maso Články z

Komentáře k receptu: Kořeněná vinná klobása

Komentáře

  1. Olina Pečková   25.11.2016 | 18:47 | reagovat | závadný

    Ty budou i na Vánoce! Jsou prostě výýborný :-*

  2. J. Rosová   23.04.2016 | 16:24 | reagovat | závadný

    Já o klobásy nikdy moc nestála na rozdíl od zbytku rodiny. Takhle ochucené mě mile překvapily a oslovily taky.

  3. houba   31.01.2011 | 13:51 | reagovat | závadný

    Kolik je to porcí ze 700 ks klobásy?

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto! 5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto!
Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek! Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek!
Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které  naopak zimu? Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které naopak zimu?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web