Autor:

Kořeněná bublanina

Snadné
Ingredience
Cukr krupice 250 g
Vejce 6 ks
Skořice  lžička
Hřebíček
tlučený
8 ks
Strouhanka 125 g

Postup přípravy:

Zařazení: Moučníky, Koláče

Cukr, 6 žloutků, skořici a hřebíčky vyšleháme do pěny. Přidáme strouhanku a sníh ze 4 bílků. Vylijeme na máslem vymazaný a strouhankou vysypaný plech a pečeme při 180 °C.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Reklama
Odpalovaná vajíčka s krémem 4 skvělé dezerty ke kávě Články z

Komentáře k receptu: Kořeněná bublanina

Komentáře

  1. Petra Hájková   11.12.2008 | 13:38 | reagovat |

    a proč myslíte, že se tohle jmenuje kořeněná bublanina? :o) možná proto, že místo ovoce je tam koření:o)

  2. Eva Červenková   11.12.2008 | 10:23 | reagovat |

    do bublaniny se dává ovoce, ne?

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Kteří muži vám budou nevěrní? Nejvíc podvádějí Střelci, Vodnáři a Blíženci! Kteří muži vám budou nevěrní? Nejvíc podvádějí Střelci, Vodnáři a Blíženci!
5 důvodů, proč vaše břicho nemizí, i když chodíte cvičit 5 důvodů, proč vaše břicho nemizí, i když chodíte cvičit
Fotogalerie Tatiany Vilhelmové: Jak to, že vypadá pořád stejně? Fotogalerie Tatiany Vilhelmové: Jak to, že vypadá pořád stejně?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web