Kořeněná bublanina

Hodnocení:

Moje:

-
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 250
      g cukr krupice
    • 6
      ks vejce
    • skořice
    • 8
      ks hřebíček tlučený
    • 125
      g strouhanka

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Cukr, 6 žloutků, skořici a hřebíčky vyšleháme do pěny. Přidáme strouhanku a sníh ze 4 bílků. Vylijeme na máslem vymazaný a strouhankou vysypaný plech a pečeme při 180 °C.
Zařazení: Moučníky Koláče

Komentáře k receptu

  • Petra Hájková
    Petra Hájková |

    11. 12. 2008 13:38

    a proč myslíte, že se tohle jmenuje kořeněná bublanina? :o) možná proto, že místo ovoce je tam koření:o)

  • Eva Červenková
    Eva Červenková |

    11. 12. 2008 10:23

    do bublaniny se dává ovoce, ne?