Autor:

Kořeněná bublanina

Snadné
Ingredience
Cukr krupice 250 g
Vejce 6 ks
Skořice  lžička
Hřebíček
tlučený
8 ks
Strouhanka 125 g

Postup přípravy:

Zařazení: Moučníky, Koláče

Cukr, 6 žloutků, skořici a hřebíčky vyšleháme do pěny. Přidáme strouhanku a sníh ze 4 bílků. Vylijeme na máslem vymazaný a strouhankou vysypaný plech a pečeme při 180 °C.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Reklama
Sušenky s arašídovým krémem Čokoládové potěšení. Tohle jsou ty nejlepší recepty! Články z

Komentáře k receptu: Kořeněná bublanina

Komentáře

  1. Petra Hájková   11.12.2008 | 13:38 | reagovat |

    a proč myslíte, že se tohle jmenuje kořeněná bublanina? :o) možná proto, že místo ovoce je tam koření:o)

  2. Eva Červenková   11.12.2008 | 10:23 | reagovat |

    do bublaniny se dává ovoce, ne?

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Horoskop na další týden: Opice nadchnou výprodeje, Psy čekají problémy v rodině Horoskop na další týden: Opice nadchnou výprodeje, Psy čekají problémy v rodině
7 nejdivnějších věcí, které zažily zdravotní sestřičky při službě 7 nejdivnějších věcí, které zažily zdravotní sestřičky při službě
Vytisková, Štíbrová a Prachařová v jiném stavu: Kdo další se letos taky dočká? Vytisková, Štíbrová a Prachařová v jiném stavu: Kdo další se letos taky dočká?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web