Autor:

Korejská pórková polévka

Ingredience
Hovězí vývar
i z masoxu
1,5 l
Vepřová kýta 200 g
Pórek 3 ks
Cukr 1 lžička
Vepřové sádlo 1 lžíce
Zázvor - mletý 1 špetka
Vejce 1 ks
Červený olej
pár kapek, pokud nemáte - špetka chillia lžička oleje
 
Sůl
dle potřeby
 
Rýžový ocet  

Postup přípravy:

Zařazení: Polévky

Maso nakrájíme na tenké plátky, vložíme do misky a přidáme sůl, cukr, zázvor, ocet a rozšlehané vejce. Dáme do lednice na 20 minut odležet. Vývar přivedeme do varu a přidáme připravené maso. Vaříme 20 minut a sbíráme pěnu. Poté přidáme nadrobno nakrájený pórek a vaříme 45 minut. Nakonec přidáme lžíci sádla a zakápneme červeným olejem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)
Reklama
Bramborový krém se sýrem Jak připravit sobotní oběd z farmářského trhu Články z

Komentáře k receptu: Korejská pórková polévka

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Krásná pleť bez vrásek? Jezte brokolici a mandle! Krásná pleť bez vrásek? Jezte brokolici a mandle!
Největší mýty o mase a hubnutí: Je plné antibiotik a barva hraje roli Největší mýty o mase a hubnutí: Je plné antibiotik a barva hraje roli
Jak zažít orgasmus, který bude trvat celou dlouhou minutu Jak zažít orgasmus, který bude trvat celou dlouhou minutu
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web