Autor:

Korejská pórková polévka

Ingredience
Hovězí vývar
i z masoxu
1,5 l
Vepřová kýta 200 g
Pórek 3 ks
Cukr 1 lžička
Vepřové sádlo 1 lžíce
Zázvor - mletý 1 špetka
Vejce 1 ks
Červený olej
pár kapek, pokud nemáte - špetka chillia lžička oleje
 
Sůl
dle potřeby
 
Rýžový ocet  

Postup přípravy:

Zařazení: Polévky

Maso nakrájíme na tenké plátky, vložíme do misky a přidáme sůl, cukr, zázvor, ocet a rozšlehané vejce. Dáme do lednice na 20 minut odležet. Vývar přivedeme do varu a přidáme připravené maso. Vaříme 20 minut a sbíráme pěnu. Poté přidáme nadrobno nakrájený pórek a vaříme 45 minut. Nakonec přidáme lžíci sádla a zakápneme červeným olejem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Reklama
Báječné recepty z hub Články z

Komentáře k receptu: Korejská pórková polévka

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Horoskop na další týden: Zajíci se mohou těšit na peníze, Krysy na žhavý flirt Horoskop na další týden: Zajíci se mohou těšit na peníze, Krysy na žhavý flirt
Leden: Měsíc, kdy se lidé nejvíc rozvádějí. Dejte si pozor! Leden: Měsíc, kdy se lidé nejvíc rozvádějí. Dejte si pozor!
8 způsobů, jak si prodloužit život: Dejte si občas skleničku a vypněte televizi 8 způsobů, jak si prodloužit život: Dejte si občas skleničku a vypněte televizi
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web