Korejská pórková polévka

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
neuvedeno
neuvedeno
neuvedeno
autor: CatherineLau

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1,5
      l hovězí vývar i z masoxu
    • 200
      g vepřová kýta
    • 3
      ks pórek
    • 1
      lžička cukr
    • 1
      lžíce vepřové sádlo
    • 1
      špetka zázvor - mletý
    • 1
      ks vejce
    • červený olej pár kapek, pokud nemáte - špetka chillia lžička oleje
    • sůl dle potřeby
    • rýžový ocet

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Maso nakrájíme na tenké plátky, vložíme do misky a přidáme sůl, cukr, zázvor, ocet a rozšlehané vejce. Dáme do lednice na 20 minut odležet. Vývar přivedeme do varu a přidáme připravené maso. Vaříme 20 minut a sbíráme pěnu.
2
Poté přidáme nadrobno nakrájený pórek a vaříme 45 minut. Nakonec přidáme lžíci sádla a zakápneme červeným olejem.
Zařazení: Polévky

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.