Autor:

Korejská pórková polévka

Ingredience
Hovězí vývar
i z masoxu
1,5 l
Vepřová kýta 200 g
Pórek 3 ks
Cukr 1 lžička
Vepřové sádlo 1 lžíce
Zázvor - mletý 1 špetka
Vejce 1 ks
Červený olej
pár kapek, pokud nemáte - špetka chillia lžička oleje
 
Sůl
dle potřeby
 
Rýžový ocet  

Postup přípravy:

Zařazení: Polévky

Maso nakrájíme na tenké plátky, vložíme do misky a přidáme sůl, cukr, zázvor, ocet a rozšlehané vejce. Dáme do lednice na 20 minut odležet. Vývar přivedeme do varu a přidáme připravené maso. Vaříme 20 minut a sbíráme pěnu. Poté přidáme nadrobno nakrájený pórek a vaříme 45 minut. Nakonec přidáme lžíci sádla a zakápneme červeným olejem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Reklama
Kuřecí prsa s lusky a listovými puky Rychlé večeře od pondělí do pátku Články z

Komentáře k receptu: Korejská pórková polévka

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy? Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy?
5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš 5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš
Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit! Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web