Autor:

Korejská pórková polévka

Ingredience
Hovězí vývar
i z masoxu
1,5 l
Vepřová kýta 200 g
Pórek 3 ks
Cukr 1 lžička
Vepřové sádlo 1 lžíce
Zázvor - mletý 1 špetka
Vejce 1 ks
Červený olej
pár kapek, pokud nemáte - špetka chillia lžička oleje
 
Sůl
dle potřeby
 
Rýžový ocet  

Postup přípravy:

Zařazení: Polévky

Maso nakrájíme na tenké plátky, vložíme do misky a přidáme sůl, cukr, zázvor, ocet a rozšlehané vejce. Dáme do lednice na 20 minut odležet. Vývar přivedeme do varu a přidáme připravené maso. Vaříme 20 minut a sbíráme pěnu. Poté přidáme nadrobno nakrájený pórek a vaříme 45 minut. Nakonec přidáme lžíci sádla a zakápneme červeným olejem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Reklama
Losos na čočkovém salátu Luštěniny na tři způsoby Články z

Komentáře k receptu: Korejská pórková polévka

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

8 božských snídaní: Sýrové špízy, tousty se skořicí nebo lívance s medem 8 božských snídaní: Sýrové špízy, tousty se skořicí nebo lívance s medem
12 pravidel, jak si objednat z vesmíru přání, aby se splnilo! 12 pravidel, jak si objednat z vesmíru přání, aby se splnilo!
Po jakých jídlech je Kate tak štíhlá? Krevety, popcorn nebo pálivé kari! Po jakých jídlech je Kate tak štíhlá? Krevety, popcorn nebo pálivé kari!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web