Autor:

Kopřivačka nakyselo

Střední
Ingredience
Kopřiva
mladé, nasekané
4 lžíce
Hladká mouka 3 lžíce
Podmáslí 1 l
Voda
0,5 l
 
Ocet
Dle chuti
 
Sůl  
Vejce 2 ks
Máslo
Kousek
 

Postup přípravy:

Zařazení: Polévky

Kopřivy zalijeme vroucí vodou, osolíme a vaříme asi 10 min. V podmáslí rozšleháme mouku a zalijeme do vývaru. Provaříme dalších 10 min. Dochutíme octem solí (eventuelně cukrem). Nakonec do polévky rozšleháme vejce a necháme zdrcnout. Na závěr přidáme kousek másla.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1
Reklama
Gastronomické poklady šťavnaté Brazílie Články z

Komentáře k receptu: Kopřivačka nakyselo

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

8 věcí, které zpomalují hubnutí: Patří mezi ně sport i detox! 8 věcí, které zpomalují hubnutí: Patří mezi ně sport i detox!
Video: Co udělá levný šampon s barvenými vlasy? Video: Co udělá levný šampon s barvenými vlasy?
Tipy na víkend: Na nákupy, na polévku i za sluníčkem Tipy na víkend: Na nákupy, na polévku i za sluníčkem
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web