Autor:

Kopřivačka nakyselo

Střední
Ingredience
Kopřiva
mladé, nasekané
4 lžíce
Hladká mouka 3 lžíce
Podmáslí 1 l
Voda
0,5 l
 
Ocet
Dle chuti
 
Sůl  
Vejce 2 ks
Máslo
Kousek
 

Postup přípravy:

Zařazení: Polévky

Kopřivy zalijeme vroucí vodou, osolíme a vaříme asi 10 min. V podmáslí rozšleháme mouku a zalijeme do vývaru. Provaříme dalších 10 min. Dochutíme octem solí (eventuelně cukrem). Nakonec do polévky rozšleháme vejce a necháme zdrcnout. Na závěr přidáme kousek másla.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 1 (hodnoceno 1x)
Reklama
Plněné bramborové koule Rychlé večeře od pondělí do pátku Články z

Komentáře k receptu: Kopřivačka nakyselo

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Horoskop na další týden: Tygry čeká nabitý týden, Psy úspěch v práci Horoskop na další týden: Tygry čeká nabitý týden, Psy úspěch v práci
Nejkrásnější vánoční stromečky z celého světa: Nalaďte se na sváteční atmosféru! Nejkrásnější vánoční stromečky z celého světa: Nalaďte se na sváteční atmosféru!
Svatby roku 2016: Gregorovi, Marie Rottrová i Aleš Brichta Svatby roku 2016: Gregorovi, Marie Rottrová i Aleš Brichta
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web