Autor:

Kopečáky

40 minut PT0H40M
Snadné
Ingredience
Kuřecí maso
řízek
 
Celer  
Grilovací koření  
Sojová omáčka  
Cihla  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Drůbeží

Kuřecí řízky mírně rukou naklepeme, okořeníme + sojovka a na rozpálené pánvi opečeme. Dáme do pekáčku, na každý plátek dáme asi lžíci celeru, který je nakrájený na kostičky asi 1×1 cm a orestovaný na oleji do měkka. Posypeme strouhaným sýrem a polijeme výpekem z řízků. Zapečeme v troubě dokud se sýr nerozteče.
Tento recept jistě všichni znají z broskví, lze jej obměnit právě celerem, houbami, hroznovým vínem, jablíčkem...

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
2
4 1 5 1
Sushi umaraki (California Roll) Japonské sushi krok za krokem Články z

Komentáře k receptu: Kopečáky

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejdřív málem zemřela při výslechu, potom v mlátičce a nakonec při povodních Nejdřív málem zemřela při výslechu, potom v mlátičce a nakonec při povodních
Proměna jídelny: Kombinace starého nábytku a moderních prvků vás nadchne! Proměna jídelny: Kombinace starého nábytku a moderních prvků vás nadchne!
Chat: Věčné problémy s pletí? Ptejte se odbornice, jak s nimi zatočit Chat: Věčné problémy s pletí? Ptejte se odbornice, jak s nimi zatočit
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web