Autor:

Konšelské peklo

Střední
Ingredience
Vepřová kýta 300 g
Hovězí roštěná 300 g
Olej  
Cibule  
Rajský protlak  lžíce
Žampiony  
Nakládané okurky  
Naložené papriky  
Paprika - sladká  
Pepř mletý  
Sůl  
Hořčice plnotučná  
Nakládané feferonky
kolik kdo snese
 

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové

Vepřové i hovězí maso nakrájíme na nudličky a osmahneme na oleji, přidáme cibulku a jak zesklovatí, přidáme sůl a pepř, papriku a feferonky podle chuti. Podlijeme vodou a dusíme tak dlouho, až je maso měkké.

Poté přidáme žampiony, okurku a sterilovanou papriku. Šťávu vydusíme na tuk. Podáváme třeba s rohlíkem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 2 x
1
5 2 5 1
Králík s koriandrem pečený v papilotě Jarní kuchyně a mladé maso. Vyzkoušejte 4 skvělé recepty Články z

Komentáře k receptu: Konšelské peklo

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

8 věcí, které zpomalují hubnutí: Patří mezi ně sport i detox! 8 věcí, které zpomalují hubnutí: Patří mezi ně sport i detox!
Video: Co udělá levný šampon s barvenými vlasy? Video: Co udělá levný šampon s barvenými vlasy?
Tipy na víkend: Na nákupy, na polévku i za sluníčkem Tipy na víkend: Na nákupy, na polévku i za sluníčkem
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web