Autor:

Konšelské peklo

Střední
Ingredience
Vepřová kýta 300 g
Hovězí roštěná 300 g
Olej  
Cibule  
Rajský protlak  lžíce
Žampiony  
Nakládané okurky  
Naložené papriky  
Paprika - sladká  
Pepř mletý  
Sůl  
Hořčice plnotučná  
Nakládané feferonky
kolik kdo snese
 

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové

Vepřové i hovězí maso nakrájíme na nudličky a osmahneme na oleji, přidáme cibulku a jak zesklovatí, přidáme sůl a pepř, papriku a feferonky podle chuti. Podlijeme vodou a dusíme tak dlouho, až je maso měkké.

Poté přidáme žampiony, okurku a sterilovanou papriku. Šťávu vydusíme na tuk. Podáváme třeba s rohlíkem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 2 x
1
5 2 5 1
Grilované hovězí špízky s petrželkovou omáčkou Co uvařit o víkendu na chatě? Články z

Komentáře k receptu: Konšelské peklo

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Trendy v barvách a účesech pro rok 2017: Takhle to nosí celebrity! Trendy v barvách a účesech pro rok 2017: Takhle to nosí celebrity!
Disney kolekce hrníčků právě teď v BILLE Disney kolekce hrníčků právě teď v BILLE
Jaká je nejoblíbenější poloha při sexu: Máte ji rádi taky? Jaká je nejoblíbenější poloha při sexu: Máte ji rádi taky?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web