Autor:

Konšelské peklo

Střední
Ingredience
Vepřová kýta 300 g
Hovězí roštěná 300 g
Olej  
Cibule  
Rajský protlak  lžíce
Žampiony  
Nakládané okurky  
Naložené papriky  
Paprika - sladká  
Pepř mletý  
Sůl  
Hořčice plnotučná  
Nakládané feferonky
kolik kdo snese
 

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové

Vepřové i hovězí maso nakrájíme na nudličky a osmahneme na oleji, přidáme cibulku a jak zesklovatí, přidáme sůl a pepř, papriku a feferonky podle chuti. Podlijeme vodou a dusíme tak dlouho, až je maso měkké.

Poté přidáme žampiony, okurku a sterilovanou papriku. Šťávu vydusíme na tuk. Podáváme třeba s rohlíkem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 2 x
1
5 2 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 1 (hodnoceno 2x)
Krémová houbová polévka s nočky Houbové recepty z chalupy Články z

Komentáře k receptu: Konšelské peklo

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Krásná pleť bez vrásek? Jezte brokolici a mandle! Krásná pleť bez vrásek? Jezte brokolici a mandle!
Největší mýty o mase a hubnutí: Je plné antibiotik a barva hraje roli Největší mýty o mase a hubnutí: Je plné antibiotik a barva hraje roli
Jak zažít orgasmus, který bude trvat celou dlouhou minutu Jak zažít orgasmus, který bude trvat celou dlouhou minutu
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web