Autor:

Kolínko mnicha Přibíka

Střední
Ingredience
Vepřové maso 2 ks
Česnek 2 ks
Cibule 2 ks
Pivo 1/2 l
Rozmarýn  
Jalovec  
Sůl  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové

Koleno vykostíme podélným řezem, oškrábeme kůžičku, vše posolíme, potřeme česnekem, jalovcem a snítkou rozmarýnu. Vše pevně srolujeme a upevníme motouzem. Kolena posypeme cibulí pokrájenou na kolečka, zalijeme pivem a necháme několik hodin odpočinout. Pak pečeme ve středně vyhřáté troubě asi 1 hodinu, a to za občasného otáčení a polévání výpekem, až zůstane jen malé množství šťávy a kolínko je upečené dozlatova. Podáváme teplé i studené k pečivu a s pivem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Horká čokoláda s domácími müsli tyčinkami Horské svačiny Články z

Komentáře k receptu: Kolínko mnicha Přibíka

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Velký test řasenek v ceně od 250 do 450 korun: Která je nejlepší? Velký test řasenek v ceně od 250 do 450 korun: Která je nejlepší?
Vodka s klobásou nebo sprej na astma: Jaké šílené diety lidé drží? Vodka s klobásou nebo sprej na astma: Jaké šílené diety lidé drží?
Gastrický bypass - jednoduchá operace, která zachraňuje životy Gastrický bypass - jednoduchá operace, která zachraňuje životy
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web