Autor:

Koláč z čokoládového likéru

Střední
Ingredience
Mouka 2 šálek
Cukr 2 šálek
Olej 1/2 šálek
Voda 1 šálek
Vejce 2 ks
Jedlá soda 1 lžička
Skořice 1 lžička
Sůl  špetka
Máslo 1/2 šálek
Kakao
kvalitní tmavé
4 lžíce
Likér
čokoládový
1/2 šálek

Postup přípravy:

Zařazení: Moučníky, Koláče

Troubu vyhřejeme a vymažeme menší plech. V míse smícháme cukr a mouku. Na pánvičce rozehřejeme máslo, olej, kakao a vodu a přivedeme k varu. Pak horkou směs vmícháme k mouce, zamícháme, a přidáme zbylé ingredience, zamícháme. Vylejeme na plech a pečeme asi 25 - 30 minut. Asi 10 minut před dopečením uděláme polevu.

Na pánvičce rozehřejeme máslo, kakao a mléko a přivedeme k varu. Přidáme zbylé suroviny a vylejeme na horký koláč. Před podáváním dobře vychladíme.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)
Reklama
Čokoládový dort Recept na víkend: Čokoládový dort Články z

Komentáře k receptu: Koláč z čokoládového likéru

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto! 5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto!
Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek! Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek!
Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které  naopak zimu? Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které naopak zimu?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web