Autor:

Koláč s toustového chleba

Střední
Ingredience
Mražený špenát 600 g
Česnek 3 stroužek
Vejce 2 ks
Sůl  
Pepř mletý  
Rajčata 500 g
Kabanos 400 g
Eidam sýr 300 g
Provensálské koření  
Toastový chléb 8 ks

Postup přípravy:

Zařazení: Moučníky

Špenát necháme rozmrazit, přebytečnú vodu slijeme. Přimícháme rozetřený česnek, vejce, osolíme, opepříme. Krajíce chleba nasucho opečeme. Dno vymazaného pekáče vyložíme chlebem, na ně rozetřeme špenát, poskládáme na plátky nakrájená rajčata a na kolečka nakrájený oloupaný kabanos. Posypeme kořením a strouhaným sýrem. Pečeme při střední teplotě asi 35-40 minut.

Podáváme s hlávkovým salátem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Cukr - pochoutka, nebo bílý jed? A čím tedy vlastně sladit? Články z

Komentáře k receptu: Koláč s toustového chleba

Komentáře

  1. Simča S.   15.10.2011 | 21:44 | reagovat |

    Ten, kdo to po Terezce překládal ze slovenštiny by měl opravit název - Koláč Z koho - čeho = Koláč Z toustového chleba....

  2. pippiva   13.10.2011 | 22:40 | reagovat |

    Moucniky?

    1. polmari   14.10.2011 | 7:52 | reagovat |

      :-D

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy? Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy?
5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš 5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš
Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit! Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web