Autor:

Koláč rybízáč

Střední
Ingredience
Hladká mouka 250 g
Tuk
(např. Rama)
140 g
Vejce 3 ks
Vanilkový cukr 1 balíček
Prášek do pečiva 1 lžička
Moučkový cukr 210 g
Rybíz  

Postup přípravy:

Zařazení: Moučníky, Koláče

Z mouky, tuku, 3 žloutků, vanilkového cukru a prášku do pečiva vypracujeme těsto, které necháme hodinu odpočinout. Pak jej rozprostřeme na kulatý plech, propícháme vidličkou a upečeme do 3/4. Vyndáme z trouby a necháme vystydnout. Na vystydlý korpus dáme rybíz, na něj naneseme sníh ze 3 bílků smíchaný s moučkovým cukrem a dáme dopéci.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Reklama
Tvarohový a makový závin Ty nejlepší záviny. Sladké i slané. Články z

Komentáře k receptu: Koláč rybízáč

Komentáře

  1. PETRA MYSKOVA   06.08.2011 | 16:25 | reagovat |

    petra-tak,zítra to zkusím a dám vědět :-*

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejdřív málem zemřela při výslechu, potom v mlátičce a nakonec při povodních Nejdřív málem zemřela při výslechu, potom v mlátičce a nakonec při povodních
Proměna jídelny: Kombinace starého nábytku a moderních prvků vás nadchne! Proměna jídelny: Kombinace starého nábytku a moderních prvků vás nadchne!
Chat: Věčné problémy s pletí? Ptejte se odbornice, jak s nimi zatočit Chat: Věčné problémy s pletí? Ptejte se odbornice, jak s nimi zatočit
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web