Autor:

Koláč rybízáč

Střední
Ingredience
Hladká mouka 250 g
Tuk
(např. Rama)
140 g
Vejce 3 ks
Vanilkový cukr 1 balíček
Prášek do pečiva 1 lžička
Moučkový cukr 210 g
Rybíz  

Postup přípravy:

Zařazení: Moučníky, Koláče

Z mouky, tuku, 3 žloutků, vanilkového cukru a prášku do pečiva vypracujeme těsto, které necháme hodinu odpočinout. Pak jej rozprostřeme na kulatý plech, propícháme vidličkou a upečeme do 3/4. Vyndáme z trouby a necháme vystydnout. Na vystydlý korpus dáme rybíz, na něj naneseme sníh ze 3 bílků smíchaný s moučkovým cukrem a dáme dopéci.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)
Reklama
Křupavý pohár s jogurtem Ideální letní snídaně: Cereálie s čerstvým ovocem Články z

Komentáře k receptu: Koláč rybízáč

Komentáře

  1. PETRA MYSKOVA   06.08.2011 | 16:25 | reagovat | závadný

    petra-tak,zítra to zkusím a dám vědět :-*

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Velký test balzámů na rty: Který opravdu pomůže na popraskané rty? Velký test balzámů na rty: Který opravdu pomůže na popraskané rty?
BMI, váha nebo obvod pasu: Která čísla při hubnutí by vás měla zajímat? BMI, váha nebo obvod pasu: Která čísla při hubnutí by vás měla zajímat?
Sejroška vám poradí, jak zabalit vánoční dárky Sejroška vám poradí, jak zabalit vánoční dárky
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web