Autor:

Koláč Radegast

Střední
Ingredience
Polohrubá mouka 350 g
Vejce 4 ks
Tuk 100 g
Pivo 250 ml
Tvrdý sýr 80 g
Kmín  
Sůl  

Postup přípravy:

Zařazení: Moučníky, Koláče

Pivo za stálého míchání uvedeme do varu - nesmí vypěnit - přidáme nakrájený rostlinný tuk, půl lžičky drceného kmínu a půl lžičky soli. Po odstavení postupně vmícháme mouku a vypracujeme vláčné těsto. Do ještě vlažného těsta přidáme vejce, do kterých jsme zašlehali nastrouhaný tvrdý sýr. Odpočaté těsto rozválíme na plát, který položíme na pomaštěný plech a v mírně vyhřáté troubě pozvolna upečeme.
Koláč nakrájený na čtverce můžeme podávat teplý i studený jako přílohu k pivu nebo vínu.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Reklama
Sušenky s arašídovým krémem Čokoládové potěšení. Tohle jsou ty nejlepší recepty! Články z

Komentáře k receptu: Koláč Radegast

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nečekejte, až vás klepne! Jaké jsou příznaky mrtvice a kdy zavolat záchranku? Nečekejte, až vás klepne! Jaké jsou příznaky mrtvice a kdy zavolat záchranku?
Tři kamarádky shodily za čtyři měsíce přes čtyřicet kilo! Jak se jim to povedlo? Tři kamarádky shodily za čtyři měsíce přes čtyřicet kilo! Jak se jim to povedlo?
Víte, jak si správně vybrat hořčík? Ne každý je stejně účinný! Víte, jak si správně vybrat hořčík? Ne každý je stejně účinný!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web