Autor:

Koláč Radegast

Střední
Ingredience
Polohrubá mouka 350 g
Vejce 4 ks
Tuk 100 g
Pivo 250 ml
Tvrdý sýr 80 g
Kmín  
Sůl  

Postup přípravy:

Zařazení: Moučníky, Koláče

Pivo za stálého míchání uvedeme do varu - nesmí vypěnit - přidáme nakrájený rostlinný tuk, půl lžičky drceného kmínu a půl lžičky soli. Po odstavení postupně vmícháme mouku a vypracujeme vláčné těsto. Do ještě vlažného těsta přidáme vejce, do kterých jsme zašlehali nastrouhaný tvrdý sýr. Odpočaté těsto rozválíme na plát, který položíme na pomaštěný plech a v mírně vyhřáté troubě pozvolna upečeme.
Koláč nakrájený na čtverce můžeme podávat teplý i studený jako přílohu k pivu nebo vínu.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Reklama
Dušené kapustičky Co dát v lednu na stůl? Články z

Komentáře k receptu: Koláč Radegast

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

7 překvapivých důvodů, proč bývá druhé manželství lepší než to první 7 překvapivých důvodů, proč bývá druhé manželství lepší než to první
Sladkosti a alkohol: Co je při hubnutí horší a vy to nebudete smět? Sladkosti a alkohol: Co je při hubnutí horší a vy to nebudete smět?
Jak snadno a dobře vymalovat pokoj? Stačí znát těchto 7 rad! Jak snadno a dobře vymalovat pokoj? Stačí znát těchto 7 rad!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web