Autor:

Koláč Radegast

Střední
Ingredience
Polohrubá mouka 350 g
Vejce 4 ks
Tuk 100 g
Pivo 250 ml
Tvrdý sýr 80 g
Kmín  
Sůl  

Postup přípravy:

Zařazení: Moučníky, Koláče

Pivo za stálého míchání uvedeme do varu - nesmí vypěnit - přidáme nakrájený rostlinný tuk, půl lžičky drceného kmínu a půl lžičky soli. Po odstavení postupně vmícháme mouku a vypracujeme vláčné těsto. Do ještě vlažného těsta přidáme vejce, do kterých jsme zašlehali nastrouhaný tvrdý sýr. Odpočaté těsto rozválíme na plát, který položíme na pomaštěný plech a v mírně vyhřáté troubě pozvolna upečeme.
Koláč nakrájený na čtverce můžeme podávat teplý i studený jako přílohu k pivu nebo vínu.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Reklama
Churros s kávovou čokoládou Kávové dobroty na nedělní odpoledne Články z

Komentáře k receptu: Koláč Radegast

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Velký test řasenek v ceně od 250 do 450 korun: Která je nejlepší? Velký test řasenek v ceně od 250 do 450 korun: Která je nejlepší?
Vodka s klobásou nebo sprej na astma: Jaké šílené diety lidé drží? Vodka s klobásou nebo sprej na astma: Jaké šílené diety lidé drží?
Gastrický bypass - jednoduchá operace, která zachraňuje životy Gastrický bypass - jednoduchá operace, která zachraňuje životy
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web