Autor:

Kokosovo-pomerančová dobrota

Snadné
Ingredience
Polohrubá mouka 500 g
Mléko polotučné 275 ml
Máslo
(pravé)
100 g
Cukr krystal 8 lžíce
Kokos
strouhaný
50 g
Pomerančová kůra
kandovaná
50 g
Droždí
sušené
1 lžička

Postup přípravy:

Do pekárny nalijeme mléko, přidáme mouku, cukr a droždí. Necháme rozmíchat a až po chvíli, když jsou suroviny rovnoměrně rozmíchané, přidáme máslo. Zapneme program klasic (ETA, jinak ten nejdelší). Po pípnutí přidáme kokos a pomerančovou kůru.

Podáváme jen tak, nakrájené na plátky (hlavně hned po upečení je to lahoda), druhý den (pokud vám teda něco zbyde) podáváme natřené nejlépe domácí, v pekárně udělanou třešňovou marmeládou, případně jen tak s máslem.

Recept vznikl jako náhlá inspirace, když jsem objevila zásobu kokosu od Vánoc - a manželovi velmi chutnal... Ale příště vyzkouším místo části cukru přidat cukr vanilkový - odhaduji, že to bude chutnat ještě lépe.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Reklama
Rostbíf s bylinkovými bramborami Lehké večeře s vůní podzimu Články z

Komentáře k receptu: Kokosovo-pomerančová dobrota

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

5 jednoduchých maličkostí, kterými vyznáte lásku i beze slov! Umíte to taky? 5 jednoduchých maličkostí, kterými vyznáte lásku i beze slov! Umíte to taky?
Také máte menstruaci stejně jako vaše kolegyně? Víme, jak si ji vychutnat! Také máte menstruaci stejně jako vaše kolegyně? Víme, jak si ji vychutnat!
Brečela, že se nevejde do kalhot. Slovenka proto zhubla o 30 kilogramů! Jak? Brečela, že se nevejde do kalhot. Slovenka proto zhubla o 30 kilogramů! Jak?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web