Autor:

Kokosovo-pomerančová dobrota

Snadné
Ingredience
Polohrubá mouka 500 g
Mléko polotučné 275 ml
Máslo
(pravé)
100 g
Cukr krystal 8 lžíce
Kokos
strouhaný
50 g
Pomerančová kůra
kandovaná
50 g
Droždí
sušené
1 lžička

Postup přípravy:

Do pekárny nalijeme mléko, přidáme mouku, cukr a droždí. Necháme rozmíchat a až po chvíli, když jsou suroviny rovnoměrně rozmíchané, přidáme máslo. Zapneme program klasic (ETA, jinak ten nejdelší). Po pípnutí přidáme kokos a pomerančovou kůru.

Podáváme jen tak, nakrájené na plátky (hlavně hned po upečení je to lahoda), druhý den (pokud vám teda něco zbyde) podáváme natřené nejlépe domácí, v pekárně udělanou třešňovou marmeládou, případně jen tak s máslem.

Recept vznikl jako náhlá inspirace, když jsem objevila zásobu kokosu od Vánoc - a manželovi velmi chutnal... Ale příště vyzkouším místo části cukru přidat cukr vanilkový - odhaduji, že to bude chutnat ještě lépe.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)
Reklama
Bramborový krém se sýrem Jak připravit sobotní oběd z farmářského trhu Články z

Komentáře k receptu: Kokosovo-pomerančová dobrota

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

10 dárků, které ženy za žádnou cenu nechtějí najít pod stromečkem 10 dárků, které ženy za žádnou cenu nechtějí najít pod stromečkem
VIDEO: Získejte uhrančivý pohled jako Karolína Mališová VIDEO: Získejte uhrančivý pohled jako Karolína Mališová
Revoluce ve vyhledávání nemovitostí v České republice Revoluce ve vyhledávání nemovitostí v České republice
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web