Autor:

Kokosovo-čokoládová buchta s mandarinkami

Snadné
Ingredience
Máslo 250 g
Cukr 200 g
Vejce 5 ks
Polohrubá mouka 350 g
Mléko 6 lžíce
Prášek do pečiva 1 balíček
Sůl 1 špetka
Čokoláda 50 g
Kokos 4 lžíce
Kompotované mandarinky 1 plechovka

Postup přípravy:

Zařazení: Moučníky, Buchty

Máslo utřeme s cukrem, přidáme celá vejce, mouku, mléko, prášek do pečiva a špetku soli, pokud se vám těsto zdá příliš tuhé, přidáme ještě mléko. Těsto rozdělíme na dva díly, do jednoho dáme čokoládu a do druhého kokos. Na plech (na pečicí papír nebo jen vymazat a vysypat) dáme čokoládové těsto, na ně kokosové a navrch natlačíme mandarinky. V předem vyhřáté troubě upečeme.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 5 x
1
5 5 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 1 (hodnoceno 5x)
Carbonnade à la Flamande Belgické speciality Články z

Komentáře k receptu: Kokosovo-čokoládová buchta s mandarinkami

Komentáře

  1. Lucka   21.09.2013 | 12:58 | reagovat | závadný

    Buchta se povedla, je celkem dobrá, ale podle komentářů jsem čekala něco více extra... :-)

  2. mikina   25.05.2013 | 13:17 | reagovat | závadný

    výborná, skvělá, vláčná...prostě super

  3. menhasami   21.05.2013 | 12:17 | reagovat | závadný

    Koláč je moc dobrý, vláčný. Neměla jsem mandarinky, dala jsem broskve. Místo čokolády jsem použila kakao a pekla jsem v normálním plechu a vysoký byl dost. Hodnotím 1 určitě ho budu péct znovu.

  4. neli.novotna   23.05.2011 | 16:53 | reagovat | závadný

    Ahoj !
    Buchta je fakt dobrá, takže jestli jste ji ještě neochutnali - je nejvyšší čas :-) .
    Mám pro Vás pár tipů: do druhého těsta (čokoládového) můžete místo čokolády nastrouhat margotku a přidat trochu práškového kakaa, aby dostalo barvu. Navrch se opravdu hodí různé ovoce- zkoušela jsem broskve i ananas. Pokud se Vám bude zdát, že je těsta málo - nebojte se, v troubě se nafoukne ( pečte přibližně na 190°C). Takže díky za recept a zase někdy nashledanou :)

    1. neli.novotna   23.05.2011 | 19:40 | reagovat | závadný

      Jo a jeětě 1: Když máte buchtu hotovou, můžete ji polít čokoládou ;-)

  5. Makrelka   16.04.2011 | 20:20 | reagovat | závadný

    Tahle buchta je vazne vyborna, mnam! Pekla jsem ji na 180-200 stupnu a za chvili byla hotova. Jen to chce mensi pekac, at je trochu do vysky :)

1 2 3 Další

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

10 dárků, které ženy za žádnou cenu nechtějí najít pod stromečkem 10 dárků, které ženy za žádnou cenu nechtějí najít pod stromečkem
VIDEO: Získejte uhrančivý pohled jako Karolína Mališová VIDEO: Získejte uhrančivý pohled jako Karolína Mališová
Revoluce ve vyhledávání nemovitostí v České republice Revoluce ve vyhledávání nemovitostí v České republice
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web