Autor:

Kokosové pracny z hrubé mouky

Střední
Ingredience
Máslo
nebo rostlinný tuk
125 g
Moučkový cukr 125 g
Kokos
strouhaný
125 g
Hrubá mouka 250 g
Skořice - mletá
(nemusí být)
1/4 lžička
Vejce
velké (pokud je menší, přidat ještě 1 žloutek)
1 ks
Tuk  
Cukr
na obalení upečeného pečiva
 
Vanilkový cukr
na obalení upečeného pečiva
 

Postup přípravy:

Zařazení: Moučníky, Cukroví

Všechny přísady zpracujeme na vále v těsto. Když nestačí 1 vejce a těsto se zpracovává hůře, přidáme ještě 1 žloutek. Těsto necháme asi půl hodiny odležet.

Formičky vymažeme a těsto do nich naplníme. Pečeme při 180 °C.

Po upečení ještě teplé vyklopíme a obalíme v cukru s příchutí vanilky. Kdo nemá rád obalení v cukru, může pokapat čokoládou nebo nechat neobalené. Hezké jsou rohlíčky z formiček, ale mohou být i jiné libovolné tvary.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 2 x
4
2 2 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 4 (hodnoceno 2x)
Reklama
Castagnaccio do skla Energie na talíři Články z

Komentáře k receptu: Kokosové pracny z hrubé mouky

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto! 5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto!
Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek! Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek!
Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které  naopak zimu? Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které naopak zimu?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web