Koka řezy II.

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 1
neuvedeno
neuvedeno
neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
  • Piškot
    • 6
      ks vejce
    • cukr krupice tolik, kolik váží vejce
    • polohrubá mouka o 20g méně
  • Krém
    • 200
      g máslo změklé
    • 200
      g moučkový cukr
    • 1
      balíček vanilkový cukr
    • 1
      balení sušenky
    • 250
      ml šlehačka
  • Nakonec
    • čokoládová poleva

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Na vymaštěném a moukou vysypaném plechu upečeme piškot, který necháme vychladnout. Než se tak stane připravíme si krém. Změklé máslo vyšleháme s cukrem, přidáme vanilkový cukr a Koka sušenky, které jsme rozdrtili válečkem a jako poslední šlehačku. Opět vyšleháme. Krém natřeme na vychladlý piškot a polijeme čokoládovou polevou. Necháme v chladu ztuhnout.
Zařazení: Moučníky Řezy

Komentáře k receptu

  • renata vlkova
    renata vlkova |

    4. 11. 2007 08:00

    Tu šlehačku Renato přidejte v tekutém stavu. Já se toho také bála, leč vyšlo to.

  • Jana
    Jana |

    1. 11. 2007 18:30

    Prosím, můžete mi napsat,kde najdu Váš recept s tvarohovým krémem. Děkuji

  • Jarka O.
    Jarka O. |

    1. 11. 2007 13:02

    Mám tady téměř totožný recept ( jen trošku jiný poměr surovin na korpus ), tak snad mohu odpovědět: šlehačku tekutou, aby se sušenky rozmočily. Jinak u mého receptu v komentářích je odlehčená a mooc dobrá verze s tvarohovým krémem místo másla a šlehačky. Doporučuju:-))

  • Renata Gottwaldová
    Renata Gottwaldová |

    1. 11. 2007 11:23

    Prosím, ta šlehačka se má předem ušlehat? - nebo se přidává v tekutém stavu děkuji