Knedlíkové tousty

moje hodnocení:

4,5

hodnotilo: 2
neuvedeno
neuvedeno
neuvedeno
autor: Jarka O.

Suroviny

Vložit do nákupu
    • houskový knedlík zbylý
    • 1
      ks vejce
    • mléko trochu
    • 1
      špetka sůl
    • hořčice nebo kečup
    • čerstvá zelenina nebo sterilovaná (okurky, papriky, rajčata...)
    • cibule
    • olej

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Vejce rozšleháme s mlékem a solí. Plátky knedlíku rychle omočíme, aby moc nenasákly a opečeme z obou stran na oleji.
2
Potřeme hořčicí nebo kečupem a obložíme cibulí na kolečka a zeleninou.
Zařazení: Chuťovky Slané
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Jaroslava Oumarová
    Jaroslava Oumarová |

    6. 2. 2006 11:37

    To s bramborákovým těstem je bezva nápad:-))

  • Magdina
    Magdina |

    6. 2. 2006 08:37

    Dělám i knedlíky obalované v bramborákovém těstě, případně v těstíčku z mléka, vajec a nadrobno pokrájeného kysaného zelí+česnek.Když se pak obloží zeleninou či k tomu zeleninový salát je to skvělá večeře.

  • Jaroslava Oumarová
    Jaroslava Oumarová |

    6. 2. 2006 07:34

    Ano, ze zbylých rohlíků, brambor, chleba nebo knedlíků vyrábím omelety, ale měla jsem pocit, že to každý zná, tak jsem to ani nepsala...:-))

  • Iva Nováková
    Iva Nováková |

    3. 2. 2006 13:47

    nebo jako omeletka, to je taky jedlé...