Knedlíková pizza

Hodnocení:

Moje:

60 minut
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • houskový knedlík
    • točený salám nebo levné párky
    • 1
      balení zeleninové lečo mražené
    • kečup
    • koření na pizzu nebo oregano
    • 3
      ks rozšlehané vejce v trošce mléka
    • 100
      g eidam sýr

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Plech nebo pekáček trochu vymažeme tukem nebo olejem, dáme na něj pečící papír. Houskový knedlík nakrájíme na plátky. Ty polejeme kečupem, oloupeme nakrájíme na kolečka točený salám nebo párky a rozložíme na knedlíky.
2
Potom dáme na vrstvu salámu mrazené zeleninové lečo nejlépe částečně rozmrzlé. Posypeme kořením, v troše mléka rozkvedláme 3 vejce a s těmi zalijeme rovnoměrně celou pizzu.
3
Dáme péct asi na 45 až 60 minut do předehřáté trouby.
4
Na pizzu můžeme použít i nastrouhaný sýr eidam, který se dá na pizzu asi v polovině doby pečení.
Zařazení: Maso Uzeniny

Komentáře k receptu

  • Mirda
    Mirda |

    15. 1. 2017 12:19

    bídu na vás,co doma jíte??? :-!

  • Gurman
    Gurman |

    13. 3. 2014 12:10

    Boze, kam ten narod speje. Tohle muz snist jen prase.

  • veverka
    veverka |

    24. 2. 2011 16:06

    :-P