Autor:

Knedlíčky krušnohorské babičky

Snadné
Ingredience
Drůbeží játra 375 g
Žemle 5 ks
Cibule 1 ks
Tuk 50 g
Vejce 2 ks
Škrobová moučka 30 g
Strouhanka 1 lžíce
Špenát 50 g
Sůl  
Pepř mletý  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vnitřnosti

Játra a namočené a vymačkané housky dvakrát umeleme, špenát a jemně nakrájenou cibuli lehce osmahneme na tuku, vše i s kořením smícháme a necháme 1/2 hodiny odležet.

Uděláme malé knedlíčky a dáme do osolené vařící vody. Necháme je tam asi 15 minut, ale nevaříme.

Podáváme sypané osmaženou strouhankou na cibulce s trochou majoránky, s bramborovou kaší a salátem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Recepty na dipy, které korunují vaše dílo Články z

Komentáře k receptu: Knedlíčky krušnohorské babičky

Komentáře

  1. Lucie Doubravová   19.07.2005 | 15:23 | reagovat |

    BYLO TO VYNIKAJÍCÍ

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Voda s citronem jako spalovač tuků: Vážně to funguje? Voda s citronem jako spalovač tuků: Vážně to funguje?
Jak zamaskovat odrosty rychle a bez barvení? Známe kosmetické triky! Jak zamaskovat odrosty rychle a bez barvení? Známe kosmetické triky!
Nezbytné železo – co je dobré o něm vědět? Nezbytné železo – co je dobré o něm vědět?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web