Autor:

Knedlíčky krušnohorské babičky

Snadné
Ingredience
Drůbeží játra 375 g
Žemle 5 ks
Cibule 1 ks
Tuk 50 g
Vejce 2 ks
Škrobová moučka 30 g
Strouhanka 1 lžíce
Špenát 50 g
Sůl  
Pepř mletý  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vnitřnosti

Játra a namočené a vymačkané housky dvakrát umeleme, špenát a jemně nakrájenou cibuli lehce osmahneme na tuku, vše i s kořením smícháme a necháme 1/2 hodiny odležet.

Uděláme malé knedlíčky a dáme do osolené vařící vody. Necháme je tam asi 15 minut, ale nevaříme.

Podáváme sypané osmaženou strouhankou na cibulce s trochou majoránky, s bramborovou kaší a salátem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)
Tagliatelle s liškami Tagliatelle 4x jinak Články z

Komentáře k receptu: Knedlíčky krušnohorské babičky

Komentáře

  1. Lucie Doubravová   19.07.2005 | 15:23 | reagovat | závadný

    BYLO TO VYNIKAJÍCÍ

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Krásná pleť bez vrásek? Jezte brokolici a mandle! Krásná pleť bez vrásek? Jezte brokolici a mandle!
Největší mýty o mase a hubnutí: Je plné antibiotik a barva hraje roli Největší mýty o mase a hubnutí: Je plné antibiotik a barva hraje roli
Jak zažít orgasmus, který bude trvat celou dlouhou minutu Jak zažít orgasmus, který bude trvat celou dlouhou minutu
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web