Autor:

Knedlíčky krušnohorské babičky

Snadné
Ingredience
Drůbeží játra 375 g
Žemle 5 ks
Cibule 1 ks
Tuk 50 g
Vejce 2 ks
Škrobová moučka 30 g
Strouhanka 1 lžíce
Špenát 50 g
Sůl  
Pepř mletý  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vnitřnosti

Játra a namočené a vymačkané housky dvakrát umeleme, špenát a jemně nakrájenou cibuli lehce osmahneme na tuku, vše i s kořením smícháme a necháme 1/2 hodiny odležet.

Uděláme malé knedlíčky a dáme do osolené vařící vody. Necháme je tam asi 15 minut, ale nevaříme.

Podáváme sypané osmaženou strouhankou na cibulce s trochou majoránky, s bramborovou kaší a salátem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Pečené krůtí prso na perlovém kuskusu Září ve vaší kuchyni Články z

Komentáře k receptu: Knedlíčky krušnohorské babičky

Komentáře

  1. Lucie Doubravová   19.07.2005 | 15:23 | reagovat |

    BYLO TO VYNIKAJÍCÍ

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Zítra je mezinárodní den palačinek: Udělejte si čokoládové nebo zapečené Zítra je mezinárodní den palačinek: Udělejte si čokoládové nebo zapečené
Oscar 2017: Narážky na Trumpa i Ivanku, roztančený sál a dojatá Emma Stone Oscar 2017: Narážky na Trumpa i Ivanku, roztančený sál a dojatá Emma Stone
Seriál Ulice: Podívejte se, jak šel čas s Liškovými, které brzy čeká krize Seriál Ulice: Podívejte se, jak šel čas s Liškovými, které brzy čeká krize
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web