Autor:

Knedlíčky krušnohorské babičky

Snadné
Ingredience
Drůbeží játra 375 g
Žemle 5 ks
Cibule 1 ks
Tuk 50 g
Vejce 2 ks
Škrobová moučka 30 g
Strouhanka 1 lžíce
Špenát 50 g
Sůl  
Pepř mletý  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vnitřnosti

Játra a namočené a vymačkané housky dvakrát umeleme, špenát a jemně nakrájenou cibuli lehce osmahneme na tuku, vše i s kořením smícháme a necháme 1/2 hodiny odležet.

Uděláme malé knedlíčky a dáme do osolené vařící vody. Necháme je tam asi 15 minut, ale nevaříme.

Podáváme sypané osmaženou strouhankou na cibulce s trochou majoránky, s bramborovou kaší a salátem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Barevné přílohy k pečínkám 4 recepty na výborné přílohy k pečínkám Články z

Komentáře k receptu: Knedlíčky krušnohorské babičky

Komentáře

  1. Lucie Doubravová   19.07.2005 | 15:23 | reagovat |

    BYLO TO VYNIKAJÍCÍ

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nehubnete? Můžete si za to sama! Výmluvy, na které už to neuhrajete Nehubnete? Můžete si za to sama! Výmluvy, na které už to neuhrajete
Dcera Dády a Felixe Slováčka o tom, jak prožívá rozvod svých rodičů! Dcera Dády a Felixe Slováčka o tom, jak prožívá rozvod svých rodičů!
Tento týden v Ulici: Adriana vyhodí Eddieho z Coolny a znovu sáhne po drogách! Tento týden v Ulici: Adriana vyhodí Eddieho z Coolny a znovu sáhne po drogách!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web