Kluci z Hodonína

Hodnocení:

Moje:

-
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 210
      g hladká mouka
    • 140
      g máslo
    • 70
      g cukr
    • marmeláda

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Z mouky, másla a cukru vypracujeme těsto, vyválíme tenký plát a vykrajujeme různé tvary. Pečeme do bleda. Horké obalíme v cukru a spojíme marmeládou.
2
Má to zvláštní název - nevím, kde moje máma recept získala, ale bylo to naše tradiční vánoční cukroví.
Zařazení: Moučníky Cukroví

Komentáře k receptu

  • petra matejkova
    petra matejkova |

    16. 10. 2008 23:26

    NEJLEPSI LINECKE CUKROVI CO ZNAM.JE TO JAKO TO Z CUKRAREN.

  • D K
    D K |

    28. 11. 2007 19:39

    Já peču 10-14 dnů před Vánocemi

  • peta
    peta |

    27. 11. 2007 13:40

    chtela bych se zeptat, zda je potreba nechat cukrovi nejakou dobu odlezet?

  • Anonym
    Anonym |

    24. 11. 2006 07:42

    To je Linecké bez vajec.