Autor:

Klokaní měšec zlata

Střední
Ingredience
Mrkev 2 ks
Řapíkatý celer 2 ks
Brambory 3 ks
Malý tuřín 1 ks
Cibule 2 ks
Mleté maso - klokaní 400 g
Petrželová nať 1 lžíce
Sůl  
Pepř mletý  
Voda 1 lžíce
Listové těsto 6 ks
Mléko  
Vejce  
Šalotka  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso

Nastrouháme nebo nasekáme zeleninu, promícháme s masem a ostatními přísadami. Na střed každého plátu těsta dáme masovou směs. Těsto stáhneme nad směs (vzniknou měšce) a konce upevníme listem šalotky (jako provázkem). Rozšleháme vejce v mléce a potřeme povrch těsta. Pečeme v troubě 200 °C asi 30-40 minut.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Muffiny z mletého krůtího masa s kaší Mleté maso v hlavní roli Články z

Komentáře k receptu: Klokaní měšec zlata

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Kteří muži vám budou nevěrní? Nejvíc podvádějí Střelci, Vodnáři a Blíženci! Kteří muži vám budou nevěrní? Nejvíc podvádějí Střelci, Vodnáři a Blíženci!
5 důvodů, proč vaše břicho nemizí, i když chodíte cvičit 5 důvodů, proč vaše břicho nemizí, i když chodíte cvičit
Fotogalerie Tatiany Vilhelmové: Jak to, že vypadá pořád stejně? Fotogalerie Tatiany Vilhelmové: Jak to, že vypadá pořád stejně?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web