Autor:

Klokaní měšec zlata

Střední
Ingredience
Mrkev 2 ks
Řapíkatý celer 2 ks
Brambory 3 ks
Malý tuřín 1 ks
Cibule 2 ks
Mleté maso - klokaní 400 g
Petrželová nať 1 lžíce
Sůl  
Pepř mletý  
Voda 1 lžíce
Listové těsto 6 ks
Mléko  
Vejce  
Šalotka  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso

Nastrouháme nebo nasekáme zeleninu, promícháme s masem a ostatními přísadami. Na střed každého plátu těsta dáme masovou směs. Těsto stáhneme nad směs (vzniknou měšce) a konce upevníme listem šalotky (jako provázkem). Rozšleháme vejce v mléce a potřeme povrch těsta. Pečeme v troubě 200 °C asi 30-40 minut.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)
Panenka plněná gorgonzolou Vepřové hodování Články z

Komentáře k receptu: Klokaní měšec zlata

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Pacientů s HIV stále přibývá: V Praze hrozí epidemie! Jak se nemoci vyhnout? Pacientů s HIV stále přibývá: V Praze hrozí epidemie! Jak se nemoci vyhnout?
Vánoce podle feng-šuej: Jak na to, aby se vás držely peníze a pohoda Vánoce podle feng-šuej: Jak na to, aby se vás držely peníze a pohoda
Co se zásnubním prstenem, když ze svatby sejde? Co se zásnubním prstenem, když ze svatby sejde?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web