Autor:

Klokaní kýta s višňovou omáčkou

Střední
Ingredience
Klokaní kýta  
Pepř mletý  
Olej  
Rozmarýn  
Omáčka
Višňový kompot 720 g
Sirup z kompotu 1 hrnek
Kuřecí výtažek 1 kostka
Rybízové jelly 2 lžíce
Pomerančová kůra  
Maizena
nebo arrowroot
1 lžíce

Postup přípravy:

Zařazení: Maso

Kýtu potřeme olejem, posypeme pepřem a rozmarýnem. Na dno pekáče dáme trochu vody, vložíme kýtu a pečeme na 200 °C, až do měkkosti. (500 g se peče asi 20 min).
Omáčka: scedíme višně. Do pánve dáme sirup, rozdrolenou kuřecí kostku, jelly, pomerančovou kůru a přivedeme do varu. Přidáme višně. Arrowroot (maizenu) s vodou nalejeme do vařící směsi a mícháme do zhoustnutí. Naporcujeme maso a přelejeme omáčkou.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Vepřová panenka s houbami a jablky Večeře od pondělí do pátku Články z

Komentáře k receptu: Klokaní kýta s višňovou omáčkou

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

30 nejtrapnějších vět, kterými se s námi rozcházejí: Kolik z nich jste slyšela i vy? 30 nejtrapnějších vět, kterými se s námi rozcházejí: Kolik z nich jste slyšela i vy?
Jarní květinové dekorace za pár korun: Z vajíčkových plat Jarní květinové dekorace za pár korun: Z vajíčkových plat
Proč vás často bolí hlava? Kdy už musíte jít k lékaři? Proč vás často bolí hlava? Kdy už musíte jít k lékaři?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web