Autor:

Klokaní kýta s višňovou omáčkou

Střední
Ingredience
Klokaní kýta  
Pepř mletý  
Olej  
Rozmarýn  
Omáčka
Višňový kompot 720 g
Sirup z kompotu 1 hrnek
Kuřecí výtažek 1 kostka
Rybízové jelly 2 lžíce
Pomerančová kůra  
Maizena
nebo arrowroot
1 lžíce

Postup přípravy:

Zařazení: Maso

Kýtu potřeme olejem, posypeme pepřem a rozmarýnem. Na dno pekáče dáme trochu vody, vložíme kýtu a pečeme na 200 °C, až do měkkosti. (500 g se peče asi 20 min).
Omáčka: scedíme višně. Do pánve dáme sirup, rozdrolenou kuřecí kostku, jelly, pomerančovou kůru a přivedeme do varu. Přidáme višně. Arrowroot (maizenu) s vodou nalejeme do vařící směsi a mícháme do zhoustnutí. Naporcujeme maso a přelejeme omáčkou.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Grilovací párty 9 tipů pro vaši grilovací párty Články z

Komentáře k receptu: Klokaní kýta s višňovou omáčkou

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

7 překvapivých důvodů, proč bývá druhé manželství lepší než to první 7 překvapivých důvodů, proč bývá druhé manželství lepší než to první
Sladkosti a alkohol: Co je při hubnutí horší a vy to nebudete smět? Sladkosti a alkohol: Co je při hubnutí horší a vy to nebudete smět?
Jak snadno a dobře vymalovat pokoj? Stačí znát těchto 7 rad! Jak snadno a dobře vymalovat pokoj? Stačí znát těchto 7 rad!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web