Autor:

Klokaní kýta s višňovou omáčkou

Střední
Ingredience
Klokaní kýta  
Pepř mletý  
Olej  
Rozmarýn  
Omáčka
Višňový kompot 720 g
Sirup z kompotu 1 hrnek
Kuřecí výtažek 1 kostka
Rybízové jelly 2 lžíce
Pomerančová kůra  
Maizena
nebo arrowroot
1 lžíce

Postup přípravy:

Zařazení: Maso

Kýtu potřeme olejem, posypeme pepřem a rozmarýnem. Na dno pekáče dáme trochu vody, vložíme kýtu a pečeme na 200 °C, až do měkkosti. (500 g se peče asi 20 min).
Omáčka: scedíme višně. Do pánve dáme sirup, rozdrolenou kuřecí kostku, jelly, pomerančovou kůru a přivedeme do varu. Přidáme višně. Arrowroot (maizenu) s vodou nalejeme do vařící směsi a mícháme do zhoustnutí. Naporcujeme maso a přelejeme omáčkou.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Náš tip: Hovězí pečeně s granátovými jablky Články z

Komentáře k receptu: Klokaní kýta s višňovou omáčkou

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Někteří dospělí neumí trávit mléko! Čím ho ve stravě nahradit! Někteří dospělí neumí trávit mléko! Čím ho ve stravě nahradit!
Chcete ušetřit při nákupu poootravin? BILLA nově zlevňuje 1000 proooduktů Chcete ušetřit při nákupu poootravin? BILLA nově zlevňuje 1000 proooduktů
Tento týden v Ulici: Prozrazená tajemství, rodinná hádka i konec velkého přátelství! Tento týden v Ulici: Prozrazená tajemství, rodinná hádka i konec velkého přátelství!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web