Klasické karbanátky na houbách

moje hodnocení:

4,0

hodnotilo: 1
neuvedeno
neuvedeno
neuvedeno
autor: Annalise

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 400
      g mleté maso - vepřové
    • 50
      g anglická slanina
    • sůl
    • pepř mletý
    • 1
      ks cibule větší
    • 1
      lžíce máslo
    • 300
      g houby mohou být i sušené
    • 1
      ks vejce
    • kmín
    • strouhanka
    • olej

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Maso promícháme s nadrobno nakrájenou slaninou, osolíme a opepříme. Přidáme strouhanku a vejce.
2
Těstíčko propracujeme a vytvarujeme malé bochánky, které opékáme na oleji. Na másle zesklovatíme nadrobno nasekanou cibulku a podlijeme vodou. Přihodíme houby, osolíme, pokmínujeme a dusíme do změknutí.
3
Podáváme společně, nejlépe s chlebovými plackami.
Zařazení: Maso Mleté

Komentáře k receptu

  • jana
    jana |

    27. 9. 2011 17:13

    ja si myslim ze ty houby by meli byt uz zamichane do toho masa je to pikantnejsi

  • Annalise
    Annalise |

    2. 6. 2007 00:27

    Určitě to zkuste, Anni, ale doporučuji si maso umlít až doma, koupené vcelku :). Dobrou chuť!

  • Anna
    Anna |

    19. 5. 2007 10:52

    Maso doma můžou skoro pořád a tohle bude zřejmě i syté jídlo,to zkusím na véču.