Autor:

Klasické karbanátky na houbách

Střední
Ingredience
Mleté maso - vepřové 400 g
Anglická slanina 50 g
Sůl  
Pepř mletý  
Cibule
větší
1 ks
Máslo 1 lžíce
Houby
mohou být i sušené
300 g
Vejce 1 ks
Kmín  
Strouhanka  
Olej  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Mleté

Maso promícháme s nadrobno nakrájenou slaninou, osolíme a opepříme. Přidáme strouhanku a vejce.

Těstíčko propracujeme a vytvarujeme malé bochánky, které opékáme na oleji. Na másle zesklovatíme nadrobno nasekanou cibulku a podlijeme vodou. Přihodíme houby, osolíme, pokmínujeme a dusíme do změknutí.

Podáváme společně, nejlépe s chlebovými plackami.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
2
4 1 5 1
Zeleninové chow mein Asijská klasika: Míchej & smaž Články z

Komentáře k receptu: Klasické karbanátky na houbách

Komentáře

  1. jana   27.09.2011 | 17:13 | reagovat |

    ja si myslim ze ty houby by meli byt uz zamichane do toho masa je to pikantnejsi

  2. Annalise   02.06.2007 | 0:27 | reagovat |

    Určitě to zkuste, Anni, ale doporučuji si maso umlít až doma, koupené vcelku :). Dobrou chuť!

  3. Anna   19.05.2007 | 10:52 | reagovat |

    Maso doma můžou skoro pořád a tohle bude zřejmě i syté jídlo,to zkusím na véču.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Horoskop na další týden: Zajíci se mohou těšit na peníze, Krysy na žhavý flirt Horoskop na další týden: Zajíci se mohou těšit na peníze, Krysy na žhavý flirt
Leden: Měsíc, kdy se lidé nejvíc rozvádějí. Dejte si pozor! Leden: Měsíc, kdy se lidé nejvíc rozvádějí. Dejte si pozor!
8 způsobů, jak si prodloužit život: Dejte si občas skleničku a vypněte televizi 8 způsobů, jak si prodloužit život: Dejte si občas skleničku a vypněte televizi
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web