Kelové fašírky

Hodnocení:

Moje:

-
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1
      balení kapusta mražená
    • 200
      g uzené maso vařené
    • 1
      ks vejce
    • 100
      ml mléko
    • 2
      stroužek česnek
    • 2
      ks žemle
    • olej
    • strouhanka
    • pepř mletý (černé mleté koření)
    • sůl

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Mrazený kel trochu podlejeme vriacou vodou a udusíme domäkka. Udusený pomelieme spolu s vareným údeným mäsom a navlhčeným pečivom.
2
Do zmesi pridáme vajce, cesnak rozotretý so soľou a mleté čierne korenie a dobre pomiešame. Ak je zmes redšia, zahustíme ju strúhankou.
3
Potom z nej sformujeme fašírky, ktoré obalíme strúhankou a na oleji z oboch strán vypražíme.
4
Podávame so zemiakovou kašou alebo zeleninovým šalátom.

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.