Autor:

Kelové fašírky

Střední
Ingredience
Kapusta
mražená
1 balení
Uzené maso
vařené
200 g
Vejce 1 ks
Mléko 100 ml
Česnek 2 stroužek
Žemle 2 ks
Olej  
Strouhanka  
Pepř mletý
(černé mleté koření)
 
Sůl  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Pokrmy, Uzené, Ze zeleniny

Mrazený kel trochu podlejeme vriacou vodou a udusíme domäkka. Udusený pomelieme spolu s vareným údeným mäsom a navlhčeným pečivom.

Do zmesi pridáme vajce, cesnak rozotretý so soľou a mleté čierne korenie a dobre pomiešame. Ak je zmes redšia, zahustíme ju strúhankou.

Potom z nej sformujeme fašírky, ktoré obalíme strúhankou a na oleji z oboch strán vypražíme.

Podávame so zemiakovou kašou alebo zeleninovým šalátom.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)
Barevné přílohy k pečínkám 4 recepty na výborné přílohy k pečínkám Články z

Komentáře k receptu: Kelové fašírky

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Velký test balzámů na rty: Který opravdu pomůže na popraskané rty? Velký test balzámů na rty: Který opravdu pomůže na popraskané rty?
BMI, váha nebo obvod pasu: Která čísla při hubnutí by vás měla zajímat? BMI, váha nebo obvod pasu: Která čísla při hubnutí by vás měla zajímat?
Sejroška vám poradí, jak zabalit vánoční dárky Sejroška vám poradí, jak zabalit vánoční dárky
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web