Autor:

Kefírovo-perníková buchta

Střední
Na těsto
Polohrubá mouka 2 hrnek
Hladká mouka 1 hrnek
Prášek do pečiva
1/2
 
Prášek do perníku 1 balení
Vejce 2 ks
Cukr
1 a půl hrnku
 
Kefír 2 hrnek
Olej
1/2 hrnku
 
Med 1 lžíce
Na polevu
Jablka 3 ks
Cukr 4 lžíce
Vanilkový cukr 1 balíček
Vanilkový pudink 1 ks
Mléko
Půl litru
 

Postup přípravy:

Zařazení: Moučníky, Buchty

Z uvedených surovin uděláme těsto, které vlijeme na vymazaný a vysypaný vyšší plech a pečeme pozvolna 30-40 min. - elektrická trouba na 160 °C.

Na vychladlou buchtu uděláme polevu: jablka nastrouháme na hrubo, přidáme cukry a rozvaříme tak 15 min. na kaši, uvaříme si klasicky vanilkový pudink a zamícháme do kaše, polijeme buchtu, dáme vychladit tak na 2 hod. a postrouháme na hrubo čokoládou.

Je to velmi vláčná pochoutka!!

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 1 (hodnoceno 1x)
Vanilkové velikonoční cupcakes Články z

Komentáře k receptu: Kefírovo-perníková buchta

Komentáře

  1. rebel1872   18.09.2011 | 23:06 | reagovat | závadný

    tenhle recept se opravdu moc povedl,ta buchta byla výborná,nemám žádnou výtku.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Krásná pleť bez vrásek? Jezte brokolici a mandle! Krásná pleť bez vrásek? Jezte brokolici a mandle!
Největší mýty o mase a hubnutí: Je plné antibiotik a barva hraje roli Největší mýty o mase a hubnutí: Je plné antibiotik a barva hraje roli
Jak zažít orgasmus, který bude trvat celou dlouhou minutu Jak zažít orgasmus, který bude trvat celou dlouhou minutu
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web