Kefírové řezy II.

moje hodnocení:

3,0

hodnotilo: 2
neuvedeno
neuvedeno
neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
  • Řezy
    • 3
      hrnek polohrubá mouka 1/4litrové
    • 2
      hrnek cukr krupice
    • 0,5
      hrnek rostlinný olej
    • 2
      lžíce kakao
    • 1
      lžíce jedlá soda
    • 1
      l kefír
  • Krém
    • 150
      g máslo
    • 150
      g moučkový cukr
    • 2
      lžíce kakao
    • 2
      lžíce horká voda nebo rum

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Všechny přísady na řezy smícháme dohromady a nalejeme na vymazaný a vysypaný vyšší plech. Zvolna pečeme asi 35-40 minut. Na krém vše utřeme dohromady a namažeme na vychladlé řezy.
2
Je to dobré i bez krému polité čokoládovou polevou.
Zařazení: Moučníky Řezy

Komentáře k receptu

  • Veronika
    Veronika |

    3. 2. 2012 20:36

    Asi jsem někde udělala chybu. Nedalo se to jíst. Těsto vůbec nebylo nadýchané, porézní, jak jsem zvyklá, ale jednolitá gumová hmota, mastná... Fakt netuším kde jsem udělala chybu, ale popravdě druhou šanci tomuto receptu asi nedám, i když to je asi trochu nespravedlivé. Holt riziko zkoušení novinek.

  • Jana
    Jana |

    18. 9. 2011 15:10

    výborné a rychlé :-)

  • Lilija Macková
    Lilija Macková |

    1. 12. 2007 12:04

    Moc moc dobře!

  • Lucie
    Lucie |

    13. 8. 2006 17:21

    Řezy jsou moc dobroučký.Nedávala jsem nahoru krém,to my nemáme rádi. Ale dovnitř jsem dala kokos,ořechy,rozinky a nastrouhala jsem jablíčko.Napadlo mě tam rozdrobit kousky čokolády,ale to už byla buchta v troubě.No a dala jsem ještě jedno vajíčko. Prostě super dávám 1

  • Handula
    Handula |

    6. 8. 2006 18:21

    s těma jablkama to není špatný nápad,já to nezkoušela,ale dokud to neskusíte nebude vědět jaké to je, zkuste to a dejte vědět

  • Ivana Samcová
    Ivana Samcová |

    6. 8. 2006 14:47

    Rychlá a dobrá buchta s vynikající polevou /krémem/. Handulo, nezkoušela jste do těsta přidat třeba strouhaná jablka? Docela by mne lákalo zkusit, jaké by to bylo. Díky za odpověď. Ivana

  • Ivana
    Ivana |

    6. 8. 2006 12:46

    Tento recept jsem vyzkoušela. Myslím, že to občas upeču, ale neni to nic zvláštního. Je na tom dobré, že se po tom člověk nedusí. Krém je dobrý, ale na můj vkus moc sladký. To ale neni žádný problém, stačí dát méně cukru. :-)

  • Kuchařka on-line
    Kuchařka on-line |

    28. 7. 2006 20:00

    Opraveno.

  • Handula
    Handula |

    28. 7. 2006 19:33

    omlouvám se, ale vloudil se mi v receptu překlep a nevím jak to mám opravit. Místo 1 lžíce vody tam patří 1 LŽÍCE JEDLÉ SODY.