Autor:

Kedlubny plněné mrkví

Střední
Ingredience
Kedlubna 4 ks
Sůl  
Rozinky 30 g
Mrkev 150 g
Máslo 3 lžíce
Zeleninový vývar 4 lžíce
Petrželka
snítka na ozdobu - hladká
Zakysaná smetana 2 lžíce

Postup přípravy:

Kedlubny oloupeme a opatrně vydlabeme. Vydlabanou kedlubnový střed jemně nastrouháme. Troubu předehřejeme na 185 °C.

Do misky dáme rozinky, přelijeme vlažnou vodou a necháme nabobtnat.

Mrkev pokrájíme na jemné nudličky, smícháme s nastrouhanou kedlubnou, rozinkami a zakysanou smetanou, osolíme a směsí naplníme kedlubny. Zapékací formu vymastíme máslem, vložíme do ní kedlubny, zalijeme zeleninovým vývarem a přiklopíme.

Na střední příčce pečeme asi 35 minut.

Ozdobíme otrhanými lístky petrželky a kopečkem zakysané smetany.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Komentáře k receptu: Kedlubny plněné mrkví

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Voda s citronem jako spalovač tuků: Vážně to funguje? Voda s citronem jako spalovač tuků: Vážně to funguje?
Jak zamaskovat odrosty rychle a bez barvení? Známe kosmetické triky! Jak zamaskovat odrosty rychle a bez barvení? Známe kosmetické triky!
Nezbytné železo – co je dobré o něm vědět? Nezbytné železo – co je dobré o něm vědět?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web