Kedlubny na smetaně s kari

Hodnocení:

Moje:

-
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 4
      ks kedlubna větší
    • zakysaná smetana
    • smetana ke šlehání
    • máslo
    • voda
    • kari
    • pepř mletý
    • 1
      špetka sůl nebo podravka
    • mouka

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Kedlubny oloupeme a nakrájíme na kostičky, chvíli je podusíme na másle, zaprášíme moukou a zalijeme troškou vody (kedlubny nesmí plavat). Dusíme dokud nejsou měkké, poté přisypeme podle chuti kari, přidáme kysanou smetanu a necháme povařit.
2
Nakonec zjemníme opět polde chuti smetanou ke šlehání. Pokud jsou kedlubny příliš řídké, zahustíme hotovou jíškou. Výbornou přílohou jsou opékané brambory.
Zařazení: Pokrmy

Komentáře k receptu

  • Šárka Rudlová
    Šárka Rudlová |

    9. 10. 2009 11:56

    Nic moc :-(