Autor:

Kedlubny na smetaně s kari

Střední
Ingredience
Kedlubna
větší
4 ks
Zakysaná smetana  
Smetana ke šlehání  
Máslo  
Voda  
Kari  
Pepř mletý  
Sůl
nebo podravka
1 špetka
Mouka  

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy

Kedlubny oloupeme a nakrájíme na kostičky, chvíli je podusíme na másle, zaprášíme moukou a zalijeme troškou vody (kedlubny nesmí plavat). Dusíme dokud nejsou měkké, poté přisypeme podle chuti kari, přidáme kysanou smetanu a necháme povařit.

Nakonec zjemníme opět polde chuti smetanou ke šlehání. Pokud jsou kedlubny příliš řídké, zahustíme hotovou jíškou. Výbornou přílohou jsou opékané brambory.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 2 x
1
5 2 5 1
(Ne)bezpečná exotika. Jak ovoce vybírat a skladovat? Články z

Komentáře k receptu: Kedlubny na smetaně s kari

Komentáře

  1. Šárka Rudlová   09.10.2009 | 11:56 | reagovat |

    Nic moc :-(

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Domácí koblihy: Jsou nadýchané a hříšně dobré! Domácí koblihy: Jsou nadýchané a hříšně dobré!
Jaké cvičení se pro vás hodí? Raci by měli běhat, Střelci tančit a Býci boxovat Jaké cvičení se pro vás hodí? Raci by měli běhat, Střelci tančit a Býci boxovat
Petra Vacka věšeli háky za kůži na zádech! Proč? Petra Vacka věšeli háky za kůži na zádech! Proč?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web