Kedlubny na karamelu

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
neuvedeno
neuvedeno
neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1
      ks kedlubna Na 1 osobu
    • 1
      lžíce cukr Na 1 kedluben
    • sádlo
    • sůl
    • jíška
    • vývar (Stačí voda)

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Na sádle uděláme světlý karamel (nepřipálit) a na něj dáme na hrubo nastrouhané kedlubny. Necháme trochu podusit a zalijeme vývaram (vodou) - ne mnoho. Necháme dusit, nerozvařit. Zahustíme jíškou a máme omajdu hotovou (trochu osolíme).
2
U nás jíme s houskovým knedlíkem a vařeným libovějším bůčkem. Kdo chce hovězí, nechť jí hovězí apod.
Zařazení: Přílohy Zeleninové

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.