Autor:

Kedlubny na karamelu

Střední
Ingredience
Kedlubna
Na 1 osobu
1 ks
Cukr
Na 1 kedluben
1 lžíce
Sádlo  
Sůl  
Jíška  
Vývar
(Stačí voda)
 

Postup přípravy:

Zařazení: Přílohy, Zeleninové

Na sádle uděláme světlý karamel (nepřipálit) a na něj dáme na hrubo nastrouhané kedlubny. Necháme trochu podusit a zalijeme vývaram (vodou) - ne mnoho. Necháme dusit, nerozvařit. Zahustíme jíškou a máme omajdu hotovou (trochu osolíme).

U nás jíme s houskovým knedlíkem a vařeným libovějším bůčkem. Kdo chce hovězí, nechť jí hovězí apod.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Komentáře k receptu: Kedlubny na karamelu

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy? Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy?
5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš 5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš
Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit! Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web