Autor:

Kedlubny na karamelu

Střední
Ingredience
Kedlubna
Na 1 osobu
1 ks
Cukr
Na 1 kedluben
1 lžíce
Sádlo  
Sůl  
Jíška  
Vývar
(Stačí voda)
 

Postup přípravy:

Zařazení: Přílohy, Zeleninové

Na sádle uděláme světlý karamel (nepřipálit) a na něj dáme na hrubo nastrouhané kedlubny. Necháme trochu podusit a zalijeme vývaram (vodou) - ne mnoho. Necháme dusit, nerozvařit. Zahustíme jíškou a máme omajdu hotovou (trochu osolíme).

U nás jíme s houskovým knedlíkem a vařeným libovějším bůčkem. Kdo chce hovězí, nechť jí hovězí apod.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Komentáře k receptu: Kedlubny na karamelu

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

8 božských snídaní: Sýrové špízy, tousty se skořicí nebo lívance s medem 8 božských snídaní: Sýrové špízy, tousty se skořicí nebo lívance s medem
12 pravidel, jak si objednat z vesmíru přání, aby se splnilo! 12 pravidel, jak si objednat z vesmíru přání, aby se splnilo!
Po jakých jídlech je Kate tak štíhlá? Krevety, popcorn nebo pálivé kari! Po jakých jídlech je Kate tak štíhlá? Krevety, popcorn nebo pálivé kari!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web