Autor:

Kedlubny na gril

Snadné
Ingredience
Kedlubna  
Tymián  
Olivový olej  
Sojová omáčka
(pro zvrhlíky mozarela)
 

Postup přípravy:

Kedlubny oloupeme a nařežeme na 1 - 1,5 cm široké plátky. Do tří lžic olivového oleje, dáme lžíci sojovky a tymián podle chuti, dopuručuji zatím nesolit.

Kedlubny rozložíme na gril a jemně potíráme marinádou, pečeme z obou stran. Pokud jste chuťový zvrhlík, je možné na kedlubnu položit před dopečením kolečka mozarely.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 2 x
2+
4.5 2 5 1

Komentáře k receptu: Kedlubny na gril

Komentáře

  1. prťavec   30.06.2012 | 1:53 | reagovat |

    pomerne dobre.. jen je chce dat na kraj grilu, aby se poradne propekly, jinak jsou tvrde a nejsoou tak dobre jako poradne prohrate :)

  2. radka zelenková   23.06.2009 | 10:02 | reagovat |

    Jsem zvrhlík,dala jsem na ně dokonce nivu,zároveň jsem grilovala klobouky žampiónů pro změnu s hermelínem.No prostě boží!

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nečekejte, až vás klepne! Jaké jsou příznaky mrtvice a kdy zavolat záchranku? Nečekejte, až vás klepne! Jaké jsou příznaky mrtvice a kdy zavolat záchranku?
Tři kamarádky shodily za čtyři měsíce přes čtyřicet kilo! Jak se jim to povedlo? Tři kamarádky shodily za čtyři měsíce přes čtyřicet kilo! Jak se jim to povedlo?
Václav Kopta se svěřil: Sáhli jsme si se ženou na dno Václav Kopta se svěřil: Sáhli jsme si se ženou na dno
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web