Kedlubny na gril

moje hodnocení:

4,5

hodnotilo: 2
neuvedeno
neuvedeno
neuvedeno
autor: ceee

Suroviny

Vložit do nákupu
    • kedlubna
    • tymián
    • olivový olej
    • sojová omáčka (pro zvrhlíky mozarela)

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Kedlubny oloupeme a nařežeme na 1 - 1,5 cm široké plátky. Do tří lžic olivového oleje, dáme lžíci sojovky a tymián podle chuti, dopuručuji zatím nesolit.
2
Kedlubny rozložíme na gril a jemně potíráme marinádou, pečeme z obou stran. Pokud jste chuťový zvrhlík, je možné na kedlubnu položit před dopečením kolečka mozarely.
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • prťavec
    prťavec |

    30. 6. 2012 01:53

    pomerne dobre.. jen je chce dat na kraj grilu, aby se poradne propekly, jinak jsou tvrde a nejsoou tak dobre jako poradne prohrate :)

  • prťavec
    prťavec |

    30. 6. 2012 01:53

    pomerne dobre.. jen je chce dat na kraj grilu, aby se poradne propekly, jinak jsou tvrde a nejsoou tak dobre jako poradne prohrate :)

  • radka zelenková
    radka zelenková |

    23. 6. 2009 10:02

    Jsem zvrhlík,dala jsem na ně dokonce nivu,zároveň jsem grilovala klobouky žampiónů pro změnu s hermelínem.No prostě boží!