Autor:

Kedlubny na gril

Snadné
Ingredience
Kedlubna  
Tymián  
Olivový olej  
Sojová omáčka
(pro zvrhlíky mozarela)
 

Postup přípravy:

Kedlubny oloupeme a nařežeme na 1 - 1,5 cm široké plátky. Do tří lžic olivového oleje, dáme lžíci sojovky a tymián podle chuti, dopuručuji zatím nesolit.

Kedlubny rozložíme na gril a jemně potíráme marinádou, pečeme z obou stran. Pokud jste chuťový zvrhlík, je možné na kedlubnu položit před dopečením kolečka mozarely.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 2 x
2+
4.5 2 5 1

Komentáře k receptu: Kedlubny na gril

Komentáře

  1. prťavec   30.06.2012 | 1:53 | reagovat |

    pomerne dobre.. jen je chce dat na kraj grilu, aby se poradne propekly, jinak jsou tvrde a nejsoou tak dobre jako poradne prohrate :)

  2. radka zelenková   23.06.2009 | 10:02 | reagovat |

    Jsem zvrhlík,dala jsem na ně dokonce nivu,zároveň jsem grilovala klobouky žampiónů pro změnu s hermelínem.No prostě boží!

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Jak zhubnout ve 20, 30, 40 a jak v 50 letech? Tohle vážně funguje! Jak zhubnout ve 20, 30, 40 a jak v 50 letech? Tohle vážně funguje!
Tento týden v Ulici: Budou lítat ostrá slova i facky a dojde ke zranění! Tento týden v Ulici: Budou lítat ostrá slova i facky a dojde ke zranění!
Vyzkoušeno před kamerou: Co pomůže na podrážděnou pokožku hlavy? Vyzkoušeno před kamerou: Co pomůže na podrážděnou pokožku hlavy?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web