Autor:

Kedlubnový salát III.

Střední
Ingredience
Kedlubna  
Jogurt  
Máta  
Petrželka  
Pažitka  
Citronová šťáva  
Slunečnicová semínka  

Postup přípravy:

Zařazení: Zdravě i chutně, Salát

V misce smícháme jogurt, mátu, petrželku, pažítku a citrónovou šťávu. Kedluben nastrouháme nadrobno, naservírujeme na talíř, zakapeme dresinkem a posypeme nasucho opraženými slunečnicovými semínky.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Komentáře k receptu: Kedlubnový salát III.

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Petrklíče, hyacinty, narcisy: Jak na to, aby vydržely i v interiéru Petrklíče, hyacinty, narcisy: Jak na to, aby vydržely i v interiéru
5 ranních návyků, po kterých se bohužel přibírá 5 ranních návyků, po kterých se bohužel přibírá
Omlazení pro vaši pleť: pleťové masky. Jaké si můžete dopřát v salonech? Omlazení pro vaši pleť: pleťové masky. Jaké si můžete dopřát v salonech?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web