Kedlubnový salát

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
neuvedeno
neuvedeno
neuvedeno
autor: Ladia

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 4
      ks kedlubna
    • 1
      ks cibule
    • 1
      lžíce máslo
    • 1
      lžička pálivá paprika
    • 1
      lžíce vinný ocet
    • 1
      lžíce olivový olej
    • 1
      lžička cukr
    • sůl
    • cibulová nať na ozdobu

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Na pánvi rozehřejeme máslo, vložíme tenké plátky kedlubny, krátce podusíme, vmícháme papriku a necháme vychladnout. Ocet, olej a cukr smícháme, přidáme lžíci studené vody a vidličkou rozšleháme. Na mísu střídavě urovnáme listy čekanky a plátky kedlubny.
2
Cibuli nakrájíme na slabá kolečka, upravíme na salát a pokapeme zálivkou. Salát ozdobíme cibulovou natí a podáváme k masovým nebo zapékaným pokrmům.

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.