Autor:

Kedlubnový salát

Střední
Ingredience
Kedlubna 4 ks
Cibule 1 ks
Máslo 1 lžíce
Pálivá paprika 1 lžička
Vinný ocet 1 lžíce
Olivový olej 1 lžíce
Cukr 1 lžička
Sůl  
Cibulová nať
na ozdobu
 

Postup přípravy:

Zařazení: Zdravě i chutně, Salát

Na pánvi rozehřejeme máslo, vložíme tenké plátky kedlubny, krátce podusíme, vmícháme papriku a necháme vychladnout. Ocet, olej a cukr smícháme, přidáme lžíci studené vody a vidličkou rozšleháme. Na mísu střídavě urovnáme listy čekanky a plátky kedlubny.

Cibuli nakrájíme na slabá kolečka, upravíme na salát a pokapeme zálivkou. Salát ozdobíme cibulovou natí a podáváme k masovým nebo zapékaným pokrmům.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Komentáře k receptu: Kedlubnový salát

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

10 věcí, které na něm nikdy nezměníte. A ani byste se o to neměla snažit 10 věcí, které na něm nikdy nezměníte. A ani byste se o to neměla snažit
Nejlepší mazanec: 5 receptů, podle kterých ho zvládne každý Nejlepší mazanec: 5 receptů, podle kterých ho zvládne každý
Proč jste single? Panny jsou vybíravé, Střelci se bojí nudy! Proč jste single? Panny jsou vybíravé, Střelci se bojí nudy!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web